Ontdek Valloire voor wintersport in Frankrijk

Geniet in dit skigebied aan de voet van de Galibier van alle mogelijkheden

Volgens kenners heeft het skioord Valloire, aan de voet van de Galibier, zijn authenticiteit en het gezellige karakter goed kunnen bewaren.  Zeer gevorderde skiërs komen goed tot hun recht, maar er is ook veel ruimte voor beginners en goede skiërs tout court. Valloire is daarom een geliefd gebied om een wintersport Frankrijk te ervaren. Lees meer

Ongeveer driekwart van het skigebied Valloire strekt zich uit boven de tweeduizend meter.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2600 m
 • Hoogte dorp 1430 m 
 • Km piste ca. 150 km 
 • Blauw: 65 %
 • Rood: 25 %
 • Zwart: 10 % 
Toon alle last-minutes

Geniet in het skigebied Valloire​

Het skigebied Valloire heeft veel te bieden. Ten eerste zal je de verscheidenheid van de vele hoogteverschillen ervaren. Het hoogste punt van het skigebied ligt namelijk op een hoogte van 2600 meter, terwijl het dorp op een hoogte van maar 1430 meter ligt. Daarnaast is er ook een grote veelzijdigheid op de piste te vinden. Met een lengte van 150 kilometer, waarvan 65 procent blauw aangeduid wordt, 25 procent rood en 10 procent zwart, is er namelijk genoeg uitdaging te vinden. Zowel de skiër die nog maar net begonnen is, maar ook de gevorderde skiër kan zich hier prima vermaken. Het is dan ook goed te begrijpen waarom Valloire zo vaak gekozen wordt als bestemming om te genieten van wintersport in Frankrijk.

Ontdek de vele mogelijkheden

Niet alleen skiërs komen hier goed tot hun recht. Ook snowboarders hebben hier genoeg te doen. Er is namelijk een Funpark met diverse mogelijkheden. Daarnaast kunnen liefhebbers van cross country, sneeuwschoentochten, langlaufen en schaatsen ook hier hun hartje ophalen.

Wil je tussen het skiën door ook nog wat aan cultuur doen in het skigebied Valloire? Dan mag een bezoek aan de bezienswaardigheid de mooie barokke kerk uit de 17e eeuw zeker op het programma staan. Daarnaast zijn er ook tentoonstellingen of kan je naar de film. Wintersport in Frankrijk heeft op deze manier heel veel te bieden.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.valloire.net

Reviews en beoordelingen Valloire

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ontdek Valloire voor wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info