Bezoek St.-Jean d'Arves voor wintersport in Frankrijk

Ontdek met de skipas Sybelles ook het skigebied Le Super Grand Large

Skioord St.-Jean d’Arves beschikt samen met St.-Sorlin d’Arves over 310 kilometer aan skipistes, waardoor het een erg geschikt gebied is voor je wintersport Frankrijk. Dit skigebied heeft het traditionele karakter behouden, maar biedt wel veel interessante mogelijkheden, zoals avondskiën, hondensledetochten en fakkeltochten. Lees meer

De uitgebreide skipas Sybelles zorgt voor een nog groter aanbod van veelzijdige pistes.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.620 m
 • Hoogte dorp 1.550 m
 • Km piste ca. 310 km (skigebied Sybelles)
 • Blauw: 60 %
 • Rood: 30 %
 • Zwart: 10 % 
Toon alle last-minutes

Ga op wintersport in het mooie St.-Jean d'Arves

St.-Jean d'Arves is een erg geliefd skigebied voor wintersport in Frankrijk. Er is namelijk veel veelzijdigheid, waardoor iedereen zich hier uitstekend kan vermaken. Ten eerste is er een merkbaar hoogteverschil, doordat het hoogste punt van dit skigebied op 2620 hoogte ligt. De hoogte van het dorp is echter maar 1150 meter. Ook kent de piste met een lengte van 310 kilometer veel verscheidenheid. Ongeveer 60 procent is namelijk blauw, terwijl 30 procent rood is en 10 procent zwart.

Ook zijn er in het gebied van St.-Jean d'Arves veel faciliteiten te vinden, zoals een paar restaurants en sportwinkels. Ook kan je hier terecht wanneer je iets nodig hebt van de supermarkt. Onderaan de piste vind je een nog een skischool en een stoellift die geschikt is voor vier personen. Deze kan je naar het gebied Les Sybelles brengen.

Ontdek de omgeving met een uitgebreide skipas

Met een skipas voor Sybelles kan je zowel in St.-Jean d’Arves als in het skigebied Le Super Grand Large terecht. Daarmee wordt nog eens ruim 180 kilometer toegevoegd aan het pisteaanbod voor de wintersport in Frankrijk. Doordat er weinig rotsen boven de bodem uitsteken is er relatief weinig sneeuw nodig om skiën mogelijk te maken. Alhoewel, aan voldoende sneeuw is hier geen gebrek. Belangrijk pluspunt voor het skiën in deze regio zijn de beperkte wachttijden bij de skiliften.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.sja73.com

Reviews en beoordelingen St.-Jean d'Arves

Heb je zelf tips of opmerkingen over Bezoek St.-Jean d'Arves voor wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info