Bezoek het mooie Berwang voor wintersport in Oostenrijk

Verken de gehele Tiroler Zugspitzarena met de Happy Ski Card

Berwang is een skidorpje in het midden van het skigebied Tiroler Zugspitzarena. Je start 400 meter boven het dorp en kan afdalen tot 300 meter lager in het dal. In de directe omgeving liggen de bekende dorpen Ehrwald en Lermoos. Berwang is een rustig skioord voor wie wil skiën en ontspannen tijdens de wintersport in Oostenrijk. Lees meer

Met de Happy Ski Card kan je Berwang en de rest van de Tiroler Zugspitzarena verkennen.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.830 m
 • Hoogte dorp 1336 m 
 • Km piste ca. 120 km 
 • Blauw: 40 %
 • Rood: 50 %
 • Zwart: 10 % 
Toon alle last-minutes

Ontdek het prachtige Berwang

Berwang is een skigebied dat erg veel mogelijkheden biedt voor wintersport in Oostenrijk. Je vindt hier namelijk veel verschil in hoogteligging, aangezien het hoogste punt van het skigebied op 2830 meter ligt. De hoogte van het dorp is daarentegen maar 1336 meter. Daarnaast is er ook veel veelzijdigheid op het gebied van moeilijkheid op de piste. Met een lengte van 120 kilometer bestaat deze namelijk voor 40 procent uit blauwe gebieden, terwijl 50 procent rood en 10 procent zwart is. De beginnende, maar ook de ervaren skiër kan hier op deze manier genoeg uitdaging vinden. Zo kan iedereen zich hier prima vermaken en hoeft niemand zich te vervelen. 

Verken de Tiroler Zugspitzarena

Wie geen risico wil lopen om gesloten skipistes te vinden, kiest meestal voor hoger gelegen gebieden. Daarom heeft de Tiroler Zugspitzarena een samenwerkingsverband afgesloten met omliggende skigebieden. Wie een skipas koopt van meer dan drie dagen krijgt automatisch toegang tot meer dan 250 kilometer aan skipistes met afdalingen boven de 2500 meter. Met die Happy Ski Card kan je de onder andere in Seefeld en Garmisch-Partenkirchen de skipistes verkennen. Ideaal voor wie graag veel afwisseling wil tijdens zijn wintersportvakantie. De beginnende skiër zal vooral zijn hartje kunnen ophalen in Berwang tijdens de wintersport in Oostenrijk. Hier iszowat de helft van de pistes blauw gemarkeerd.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.zugspitzarena.com

Reviews en beoordelingen Berwang

Heb je zelf tips of opmerkingen over Bezoek het mooie Berwang voor wintersport in Oostenrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info