Verken Fulpmes & Telfes voor wintersport in Oostenrijk

Ontdek de mooie omgeving en de Stubaier Gletscher

Het skioord Fulpmes ligt samen met Telfes aan het begin van het Stubaital. Fulpmes heeft een eigen skigebiedje met voor elk wat wils op het gebied van wintersport Oostenrijk. Zelfs voor de snowboarder zijn er genoeg voorzieningen te vinden. Het nabijgelegen Telfes is daarentegen weer erg geliefd bij langlaufers. Lees meer

Fulpmes en Telfes vormen samen een veelzijdig skigebied dat iedere wintersport wat te bieden heeft.

 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied meer dan 3.210 m
 • Hoogte Fulpmes 937 m - Telfes 994 m
 • Km piste ca. 140 km 
 • Blauw: 40 %
 • Rood: 35 %
 • Zwart: 25 % 
Toon alle last-minutes

Ontdek de Stubaier Gletscher

Skioord Fulpmes ligt aan het skigebiedje Schlick 2000 dat vooral de rustige skiër zal aanspreken voor wintersport in Oostenrijk. Het Stubaital is zeer populair bij de skifanaten van de zwarte pistes. De Stubaier Gletscher is hun geliefkoosde plek, samen met de beginners of rustige skiër voor wie genoeg heeft aan blauwe pistes. De Stubaier Gletscher, de grootste gletsjer van Oostenrijk is ook geopend tijdens de zomermaanden voor wie aan zomerski wil doen. Uiteraard is dit gebied uitermate geschikt voor een wintersportvakantie tijdens een late paasvakantie.

Meer informatie kan je vinden op: www.stubai.at

Ontdek Fulpmes en Telfes

Fulpmes en Telfes zijn erg geliefd bij alle wintersporters, aangezien hier en in de omgeving een grote veelzijdigheid te vinden is. Het hoogste punt van dit skigebied ligt namelijk op meer dan 3210 meter hoogte, terwijl Fulpmes zich op een hoogte van 937 meter bevindt en Telfes op een hoogte van 994 meter. Je kan hier dan ook veel hoogteverschillen ervaren.

Daarnaast is er ook genoeg verscheidenheid met betrekking tot de pistes. De 140 kilometer lange piste bestaat namelijk voor 40 procent uit een blauw gebied, terwijl 35 procent rood is en 25 procent zwart. Zo is hier voor ieder wat wils te vinden, waardoor niemand zich hoeft te vervelen tijdens de wintersport in oostenrijk. Voor de beginnende skiër, maar ook voor de wat meer ervaren skiër is hier namelijk genoeg uitdaging.

Reviews en beoordelingen Fulpmes & Telfes

Heb je zelf tips of opmerkingen over Verken Fulpmes & Telfes voor wintersport in Oostenrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info