Wintersport Oostenrijk: Ischgl im Paznauntal

Silvretta Arena: één van de meest sneeuwzekere gebieden

Ischgl was een van de allereerste skioorden in Tirol die brood zag in het moderne skitoerisme. Misschien net daardoor kon het zijn eigen karakter behoorlijk bewaren. Vanuit het aangename dorpscentrum kan je met skiliften naar het skigebied Ischgl-Samnaun, dat ook aangeduid wordt als de “Silvretta Arena” en zich over de grens uitstrekt tot in Zwitserland. In het autovrije centrum zal je vaststellen dat je niet meteen in het goedkoopste skioord bent beland. Tijdens de après-ski moet je vaststellen dat je voor dezelfde som je dorst minder wordt gelest dan elders. Misschien wordt het wat duurdere leven in Ischgl wel gecompenseerd door de belastingsvrije inkopen die je kan doen in het Zwitserse Samnaun. Lees meer

 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.872 m
 • Hoogte dorp 1.377 m 
 • Km piste ca.210 km 
 • Blauw: 15 %
 • Rood: 65 %
 • Zwart: 20 %
Toon alle last-minutes Oostenrijk

Enkele van de meest geliefde afdalingen beginnen op de Idalp, maar die zijn niet weggelegd voor beginners. Die doelgroep vindt een behoorlijk aanbod op de Pardatschgrat (2.624 m). De best gevorderde skiërs trekken naar de Palinkopf (2.864 m) waar ze zich bijzonder goed kunnen uitleven. Langlaufers verkiezen meestal de loipen in het dal richting Galtür.

De Silvretta Arena vormt niet alleen een van de grootste van Oostenrijk, het is bovendien een van de meest sneeuwzekere, zelfs tot laat in het skiseizoen of begin mei. Via drie grote cabinebanen kan je vanuit Ischgl naar alle mooie skipistes en aanverwante in de Silvretta Arena.

http://www.ischgl.com

Reviews en beoordelingen Ischgl

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ischgl? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info