Geniet van wintersport in Oostenrijk in het mooie Gerlos

Verken de veelzijdige Zillertral Arena tijdens een verblijf in dit mooie gebied

Gerlos, gelegen in het midden van de Zillertal Arena en nabij de grens van Tirol en Salzburgerland, is zonder twijfel één van de allerbekendste skigebieden voor wintersport in Oostenrijk. Gerlos heeft de reputatie een levendig skidorp te zijn, zowel overdag als na het invallen van de duisternis. Je kan jezelf hier dan ook uitstekend vermaken. Lees meer

Eén van de bekendste plaatsen in het skioord Gerlos is de oefenweide omgeven door tal van terrasjes.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.505 m
 • Hoogte dorp 1.300 m
 • Km piste ca. 160 km (Zillertal Arena)
 • Blauw: 25 %
 • Rood: 75 %
 • Zwart: 10 % 
Toon alle last-minutes

Ontdek het mooie Gerlos

Het gezellige skigebied Gerlos kent een grote veelzijdigheid. Dit is ten eerste te merken aan het verschil in hoogte in dit gebied. Het hoogste punt van het skigebied bevindt zich namelijk op een hoogte van 2505 meter, terwijl het dorp op een hoogte van 1300 meter ligt. Daarnaast is er ook voor ieder wat wils te vinden op de piste. Van de totale 160 kilometer van de Zillertal Arena bestaat 25 procent namelijk uit een blauw gebied, terwijl 75 procent rood is en 10 procent zwart. De skimogelijkheden zijn dus erg gevarieerd, maar toch met de nadruk op blauw en rood. Hierdoor is er voor veel skiërs genoeg uitdaging te vinden in Gerlos voor wintersport in Oostenrijk. Daarnaast kunnen langlaufers zich hier ook heel goed vermaken.

Verken de Zillertal Arena

De Zillertal Arena wordt gevormd door de combinatie van de skigebieden van Gerlos, Ziller en Köningsleiten. Zoals op andere populaire plaatsen kan het ook hier wel eens druk zijn. Een categorie skiërs die bijzondere aandacht krijgt in de Zillertal Arena zijn de kinderen: op diverse plaatsen zijn er kinderpistes en aparte kinderprogramma’s.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.zillertal.at

Reviews en beoordelingen Gerlos

Heb je zelf tips of opmerkingen over Geniet van wintersport in Oostenrijk in het mooie Gerlos? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info