Bezoek het geliefde Innsbruck voor wintersport in Oostenrijk

Verken de vele afdalingen, waaronder die van Axamer Lizum

Wie cultuur wil combineren met een wintersport Oostenrijk komt zeker aan zijn trekken in een skioord als Innsbruck. Een uitgebreid winkelcentrum, een ruime keuze aan restaurants en talrijke bezienswaardigheden geven een extra dimensie aan je wintervakantie. Ook het nachtleven is al even boeiend. Lees meer

In een stad als Innsbruck met meer dan 100.000 inwoners is verveling uitgesloten.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 3.210 m
 • Hoogte dorp 575 m
 • Km piste ca. 300 km (totaal 9 skigebieden inclusief Stubaier Gletscher & Schlick 2000)
 • Blauw: 25 %
 • Rood: 55 %
 • Zwart: 20 % 
Toon alle last-minutes

Verken de vele afdalingen

Bij de 300 kilometer aan pistes zijn acht andere skigebieden begrepen. In het skioord Innsbruck zijn in werkelijkheid vier skigebieden waarvan de Axamer Lizum de belangrijkste is. Samen hebben ze ongeveer 80 kilometer aan pistes, de helft hiervan op de Axamer Lizum. Reeds tweemaal mocht Innsbruck de Olympische Winterspelen verwelkomen. Daardoor vind je hier nu erg brede pistes en zeer goede afdalingen. Axamer Lizum was de belangrijkste plaats voor de winterspelen. De skigebieden zijn onderling verbonden door skibussen, ook voor wie in Innsbruck zelf logeert tijdens de wintersport in Oostenrijk.

Ontdek de veelzijdigheid van Innsbruck

Innsbruck kent een grote veelzijdigheid. Hierdoor is dit een erg geliefd gebied voor wintersport in Oostenrijk. Het hoogste punt van het skigebied bevindt zich namelijk op een hoogte van 3210 meter, terwijl het dorp op een hoogte van 575 meter ligt. Naast deze verschillen in hoogte, vind je hier ook genoeg verscheidenheid op de pistes. Met een totale lengte van 300 kilometer, verdeeld over negen skigebieden inclusief Stubaier Gletscher en Schlick 2000, is hier genoeg te beleven. De piste bestaat namelijk voor voor 25 procent uit blauwe gebieden, terwijl 55 procent rood is en 20 procent zwart. De beginnende skiër, maar ook degene die al mee ervaren is kan hier dan ook genoeg afwisseling vinden, waardoor niemand zich hier hoeft te vervelen tijdens de wintersport in Oostenrijk.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.innsbruck-pauschalen.com

Reviews en beoordelingen Innsbruck

Heb je zelf tips of opmerkingen over Bezoek het geliefde Innsbruck voor wintersport in Oostenrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info