Wintersport Taxenbach: Sneeuwzeker en ontspannen

Een moderne skiregio voor zowel beginners als gevorderden

Taxenbach is een klein skioord langs de verbindingsweg van Zell am See naar Salzburg. Daardoor heb je de mogelijkheid om vanuit Taxenbach twee skigebieden te verkennen. Tijdens een wintersport Taxenbach kom je terecht op een sneeuwzekere en rustige bestemming.  Lees meer

Het skigebied Europa Sportregion is een opeenstapeling van hoogtepunten.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Ga naar het hoogste punt op 3029 m
 • Bezoek het dorp op 750 m
 • Geniet van 130 km piste
 • Ski op moeilijke en makkelijke pistes
Toon alle last-minutes

Het skigebied Europa Sportregion is een opeenstapeling van hoogtepunten: de Areitbahn, Schmittenhöhe en Kitzsteinhorn. De imposante Kitzsteinhorn gletsjer is altijd een zekerheid voor de wintersporter die graag een sneeuwzeker gebied wil. Hier kunnen zowel beginners als gevorderden terecht.

De grensverleggende skiër moet zijn heil zoeken op de 2000 meter hoge Schmittenhöhe. Een skibus brengt je naar de verschillende liften. Vanuit het centrum van Zell am See kan je wel naar de verbinding met de Areitbahn. Door de grote en snelle liften zijn de wachttijden zeer beperkt. Kortom een zeer moderne skiregio waar geen moeite nog geld gespaard worden om het de wintersporter naar zijn zin te maken.

Het Gasteinertal is een van die weinige Oostenrijkse skigebieden met een goed aanbod aan zwarte pistes. Met het Gasteiner Superskischein beschik je over ca. 40 km zware afdalingen geconcentreerd in het gebied Sportgastein en Dorfgastein-Grossarltal.

Beginners vinden een groot aanbod in het skigebied Stubnerkogel-Schlossalm. De meer geoefende skiër kan overal in het dal terecht voor een onvergetelijk skiplezier.

Reviews en beoordelingen Taxenbach

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Taxenbach: Sneeuwzeker en ontspannen? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info