Wintersport Seefeld: Een Olympisch tintje

Waan je op een Olympisch kampioen en geniet van de pistes en loipes

Seefeld is een mondain skioord dat tweemaal, in 1964 en 1976, de Olympische Spelen mocht verwelkomen. Deze wintersportbestemming laat dus het hart van elke langlaufer en skiër sneller kloppen. Lees meer

Leer het skivak op de beginnerspistes of hang de waaghals uit op de zwarte piste van Seefeld.
 • Neckermann wintersport-20%

  Neckermann wintersport

  Heb je een hotel bij Neckermann gekozen, dan zie je aan de icoontjes welke Ski Service je kan bijboeken: skimateriaal, skipas of skilessen. Deze Ski Services maken je skivakantie nog voordeliger. Geniet ook van hun promoties die kunnen gaan tot 30% korting op je skivakantie.
  va. € 217 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2065 m
 • Hoogte dorp 1.180 m
 • Km piste ca. 35 km
 • Blauw: 60 %
 • Rood: 15 %
 • Zwart: 25 % 
Toon alle last-minutes

Het skigebied van Seefeld-Leutasch is er een van uitersten. Heeft heeft 60% beginnerspistes en een kwart zwarte pistes. Dit laatste percentage is uitzonderlijk in Oostenrijk, maar in kilometers is het toch nog steeds geen 10 km. Seefeld heeft in totaal 143 km aan pistes en 51 liften. Genoeg pistes dus voor beginners én professionals om zich te vermaken.

Langlaufers kunnen tijdens een wintersport Seefield hun hart ophalen. Er zijn loipen in diverse categorieën, van makkelijk tot moeilijk. Bijkomend voordeel is dat je niks extra's hoeft te betalen voor het gebruik van de loipen

Maar het dorpje heeft ook veel leuke winkeltjes. Koop bijvoorbeeld een Oostenrijks souvenirtje zodat je de wintersport Seefeld nooit meer vergeet!  

http://www.seefeld.com

Reviews en beoordelingen Seefeld

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Seefeld: Een Olympisch tintje ? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info