Wintersport Saalbach: Ruim aanbod voor iedereen

Goede pistes, veel liften en korte wachttijden verhogen het plezier

Voor een dynamische en actieve vakantie boek je een wintersport in Saalbach in het skigebied van Saalbach-Hinterglemm-Leogang. Jaarlijks brengen duizenden gasten een bezoek aan dit levendige dorpje. Lees meer

 Dankzij de vele liften en korte wachttijden kun je in Saalbach snel mooie afdalingen maken.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.200 m
 • Hoogte dorp 1003 m
 • Km piste ca. 200 km 
 • Blauw: 45 %
 • Rood: 45 %
 • Zwart: 10 % 
Toon alle last-minutes

Tijdens je wintersport Saalbach kun je ervoor kiezen om te verblijven in de speciale 'hotelstraat'. Vanuit daar hoef je niet lang te wandelen naar de liften en afdalingen. Die liggen om de hoek, in het centrum.

Het skigebied van Saalbach-Hinterglemm-Leogang is zeer veelzijdig en daardoor ook populair. Niet minder dan 20.000 hotelgasten kan deze regio opvangen. Dankzij de vele liften zijn de wachttijden beperkt. Zo heb je tijdens de wintersport in Saalbach ook genoeg tijd voor andere dingen, zoals gezellig wat drinken in een van de restaurantjes in het gebied.

Door de lift Schattberg-West is het mogelijk om het dal rond te skiën, als er uiteraard voldoende sneeuw ligt. Dit maakt van dit Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang een van de populairste skigebieden van Oostenrijk.

Beginners en geoefende skiërs hebben hier een zeer ruim aanbod. Wil je echter je grenzen opzoeken op zwarte pistes? Dan is het aanbod beperkt tot Schattberg-Ost. Een skibus zorgt voor de verbinding met alle liften.

http://www.skicircus.at

Reviews en beoordelingen Saalbach

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Saalbach: Ruim aanbod voor iedereen? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info