Bezoek Fügen voor wintersport in Oostenrijk

Ontdek Hochfügen en Spieljoch in het Zillertal met één skipas

In het skioord Fügen is après-ski een geliefde avondlijke of nachtelijke activiteit. Het gebied Hochfügen trekt daarnaast ook nogal wat echte sportievelingen aan. Families met kinderen geven dan weer vaak de voorkeur aan een verblijf in pensions. Er is hier dan ook een grote veelzijdigheid te vinden voor een wintersport Oostenrijk. Lees meer

Verken 636 kilometer aan pistes door gebruik te maken van één skipas.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.500 m
 • Hoogte dorp 550 m
 • Km piste ca. 180 km 
 • Blauw: 25 %
 • Rood: 60 %
 • Zwart: 15 %
Toon alle last-minutes

Ontdek de veelzijdigheid van Fügen

Skiërs vinden in de omgeving van Fügen een behoorlijk gevarieerd aanbod aan skipistes en andere mogelijkheden voor wintersport in Oostenrijk. In Hochfügen is er een 9 kilometer lange en behoorlijk zware route met schitterende uitzichten op het Zillertal. Zowel Spieljoch als Hogfügen beschikken over mogelijkheden voor snowboarders. Spieljoch heeft noch een bijkomende attractie onder de vorm van een start- en landingsplaats voor paraglijders.

In Fügen kan je genieten van een grote verscheidenheid. Het hoogste punt van dit skigebied ligt namelijk op 2500 meter hoogte, terwijl het dorp zich op een hoogte van 550 meter bevindt. Naast dit verschil in hoogteligging zal je ook de veelzijdigheid op de piste ontdekken. De 180 kilometer lange skipiste bestaat namelijk voor 25 procent uit een blauw gebied, terwijl 60 procent rood is en 15 procent zwart. Beginnende en gevorderde skiërs kunnen zich op deze manier prima vermaken en vinden ook genoeg uitdaging in Fügen voor wintersport in Oostenrijk.

Verken het Zillertal

Het skigebied van Fügen wordt gevormd door de combinatie van Spieljoch en Hochfügen en vormt eigenlijk een onderdeel van het grotere skigebied Zillertal. Beide voormelde skigebieden zijn niet rechtstreeks met elkaar verbonden, maar ze vallen wel onder dezelfde skipas. De skigebieden in het Zillertal zijn bereikbaar met een treintje. Eén enkele skipas volstaat voor alle 636 kilometer aan pistes in dat skigebied. Zo kan je nog meer genieten van wintersport in Oostenrijk.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.zillertal.at en http://www.spieljochbahn.at

Reviews en beoordelingen Fügen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Bezoek Fügen voor wintersport in Oostenrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info