Wintersport Mayrhofen: Modern en mondain skioord

Moderne gemakken als een gondelbaan en een panoramisch uitzicht

Skioord Mayrhofen is ontstaan uit aparte skidorpjes die geleidelijk naar elkaar toegroeiden. Tegenwoordig is het een modern ski-oord met een prachtig uitzicht over de witte sneeuw. Neem alleen al de moderne gondelbaan, de "Penkenbahn", die vertrekt vanuit het centrum richting het skigebied Zillertal 3000. Lees meer

Als je ergens een fijne wintersport wilt beleven, dan is het in Mayrhofen.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 3.250 m 
 • Hoogte dorp 630 m 
 • Km piste ca.200 km (Zillertal 3000)
 • Blauw: 25 %
 • Rood: 50 %
 • Zwart: 25 % 
Toon alle last-minutes

Snowboarders worden extra verwend in het Burton Park Mayrhofen, een van de meest complete parken in de verre omgeving. Dankzij de centrale ligging van Mayrhofen kunnen langlaufers alle richtingen uit.

In dit plaatsje zijn er diverse mogelijkheden om te rodelen, ook ’s avonds. De meest attractieve baan is wellicht de natuurlijke rodelbaan die vanaf de Ahorn over een afstand van 2,5 km omlaag laat suizen.

Het skigebied Mayrhofen-Finkenberg-Lanersbach vormt het belangrijkste onderdeel van het grote skigebied Zillertal 3000. Het overige gedeelte van dit populaire skigebied ligt in het Tuxertal.

De meest spectaculaire skihelling van Oostenrijk ligt in het skigebied Zillertal 3000. De naam “Harakiri Piste” geeft al aan dat het om iets bijzonders gaat: de hellingsgraad bedraagt dan ook maar liefst 78 %. Niet meteen een waagstuk voor beginners dus! 

Even bijkomen na alle inspanning? Vier je wintersport Mayrhofen tenslotte tijdens de après-ski in een van de leuke cafés in het dorpje.

http://www.mayrhofen.at

Reviews en beoordelingen Mayrhofen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Mayrhofen: Modern en mondain skioord? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info