Reviews & beoordelingen: Laon (33)

Reiservaringen en beoordelingen Laon van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Laon: merkwaardige stad? Plaats je beoordeling

Ivan Callewaert 10 september 2019

Heel fijn weekend beleefd dank zij de tips uit jullie folder. een echte aanrader.

Vicky De Cock 27 maart 2019

Weer een schitterende wandeling gedaan dankzij de reisgids van Euroreizen. De oude bovenstad van Laon is echt het bezoeken waard. Het was daar heel rustig, een fantastisch uitzicht en genoeg historische gebouwen om te bekijken.

Jan Voogt 5 februari 2019

Leuke site met leuke tips, handig om te lezen voor op je op reis gaat!

P Lievens 27 augustus 2018

Praktische, compacte doch gedetailleerde informatie met de nodige info betreffende bezienswaardigheden. Handig plannetje voor het voorgestelde bezoek.

John Janssen 13 februari 2018

Leuk verhaal. Maar iemand met een beetje historisch inzicht lacht zich natuurlijk kapot om het "ossen-verhaal". De ossen zijn een verwijzing naar de tempel van Salomo in Jeruzalem, waarvan akte.

Jeroen Engberts 23 oktober 2017

Belangrijk om te weten: de kabelbaan is sinds 2016 definitief gesloten.

conny kraal 8 oktober 2017

de tips door gelezen en besloten nar Laon te gaan. Parkeerplaats gevonden dank zij je tips. Verder genoten van Laon, een geweldig leuke stad. Hebben er 4 uren gelopen en van alles bekeken en moeten beslist nog eens terug voor de rest.

Jonckheere Robert 8 oktober 2017

Dagbezoek aan Troyes ,Epernay, en Laon alles zeer de moeite om te doen.Handig met de reisgids in de hand.

Gerard 30 september 2017

Wij zijn in de omgeving van Laon geweest en waren verrast door deze mooie stad en omgeving. Komen zeker terug om te wandelen en fietsen.

daniel wauman 31 augustus 2017

De wandelingen Chemin des dames/ Troyes/ Laon waren zeer goed maar in Laon is de lift al enkele jaren niet meer in werking een onbekend stukje Frankrijk dat zeer mooi is dank u

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info