Aube: autoroute met champagne

Proef de heerlijke champagnewijnen tijdens een rondreis door de Aube en Champagne

De autoroute "Aube en Champagne" brengt je onder meer naar Troyes, Forêt d’Orient en de Côte des Bar. Rust is gegarandeerd met deze autoroute in de Aube en Champagne, een streek die zo’n 130 km ten zuiden van Reims ligt. Er zijn nog maar weinig toeristen die deze streek hebben ontdekt en je kunt er genieten van prachtige uitzichten over de wijngaarden en dorpjes van de Champagnestreek, een streek die een zekere romantiek uitstraalt. Lees meer

Dompel je onder in het productieproces van champagnewijn en degusteer meteen.
 • Golden Tulip Troyes **** inclusief half pension

  Troyes 2 dagen in hotel 4* incl. half pension

  Golden Tulip Troyes **** ligt op slechts 7 km van Troyes en leent zich uitstekend voor een verkenning van de hoofdstad van de Champagnestreek. Inclusief half pension en afgesloten beveiligde parking.

  va.€ 109 - Boek nu
 • Maak een rondreis door de Aube
 • Proef heerlijke champagne onderweg
 • Verken Troyes met onze stadswandeling
 • Genieten onderweg van prachtige uitzichten 
 • Leer meer over de druivenpluk, de productie van champagnewijn
Gratis autoroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Rondreis Champagne Aube op de kaart

Het begrip champagne staat er uiteraard centraal, want in de Aube wordt een kwart van alle champagnes geproduceerd en dat zal je vooral op het einde van deze rondrit zien. De regio bezit unieke champagnehuizen. Hier kun je niet alleen champagne proeven, maar je ook laten inwijden in het champagneproeven of de vendange meedoen, een dagje druiven plukken en het productieproces van champagne volgen.

In de stad Troyes stoppen we voor een stadswandeling. Deze stad staat vooral bekend om zijn outlet winkels, maar er wachten je heel wat meer verrassende beelden die waarschijnlijk nooit meer uit je geheugen worden gewist.

Reviews en beoordelingen Rondreis Aube

Heb je zelf tips of opmerkingen over Aube: autoroute met champagne? Plaats je beoordeling

Johan Deconinck25 december 2021

Zeer nuttige gids mooie reis.

Marc2 september 2020

fijne gids met veel informatie

Henk24 juni 2019

Beste Geert, We hebben altijd al genoten van jouw tips en beschrijvingen. Zeer volledig en helder. Zonder jouw reisgidsen gaan we niet op pad! Dank en ga zo door!

Herman17 mei 2019

Ik vind die gids zeer goed omwille van zijn volledigheid . Erfgoed in steden en dorpen wordt goed uitgediept . De vele fotos zijn een meerwaarde .De vermelding van de vele websites maken de gids nog groter .DE kaartjes zijn voldoende gedetailleerd . Hiermee maak ik mijn gpx-bestanden voor mijn Garmin gps . D e gids plaats ik zonder moeite in de boeken app van mijn iPad .Ik hoef hem dus niet af te drukken , zeer handig onderweg . Wil je nog meer weten over uitstapjes en logies ga dan naar france-voyage.com. Bravo trouwens voor al jullie gidsen

wilfried de hert29 april 2019

Perfecte reisgids , bedankt.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info