Champagne: gratis reisgids downloaden

Drie autoroutes voor drie weekendjes weg

Met deze gratis reisgids ontdek je zowel de bezienswaardigheden als de minder bekende plekjes van de Champagnestreek tijdens je vakantie Champagne. Onze reisgids over de Champagne bevat bovendien drie autoroutes die meteen een inspiratiebron zijn voor drie weekendjes weg of korte vakanties, telkens naar een andere regio in de Champagnestreek. Lees Meer

Plan een heerlijke vakantie met een van de autoroutes in onze gratis reisgids. 
Reisgids Champagne
Champagne: gratis reisgids downloaden
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Je start met de Marne met zijn bekende steden Reims (stadswandeling) en Epernay. Vervolgens rij je door bijzondere plaatsen van de Champagne naar Château-Thierry. Minder bekende plekjes, maar daarom niet minder mooi. En op het eind maak je een mooie stadswandeling door Châlons-en-Champagne met zijn vele vakwerkhuizen.

Tot slot brengen we je naar de Aube, zo'n 150 km ten zuiden van Reims. Deze champagneregio staat bekend om zijn rosé champagne en de prachtige stad Troyes (stadswandeling). Op de heen- of terugreis raden we je aan om een bezoek te brengen aan de stad Laon. De reisgids is goed voor zo'n 46 bladzijden met uitgebreide informatie en reistips, inclusief kaarten.

Reviews en beoordelingen Reisgids Champagne

Heb je zelf tips of opmerkingen over Champagne: gratis reisgids downloaden? Plaats je beoordeling

marc30 september 2020

was perfect in orde ,corona save , zeeeeeer weinig volk

Raymond9 september 2020

Dze brochure is prima van inlichtingen ,zelf nog neit gebruikt om de reis te doen ,deze zazl normaal eind september gebeuren ,gezien een operatie

Ann8 september 2020

De Champagnestreek is zo uitgestrekt dat je niet alleen moet champagne gaan degusteren maar ook kunt wandelen en rondtoeren in die streek ! Zalig !

Miriam8 september 2020

Leuke gids, duidelijke informatie en fijn dat het niet een gids is van heel het land.

Louis12 augustus 2020

Wij hebben 4 prachtige dagen beleefd in de champagnestreek. Aan de hand van jullie ongelooflijk super goede reisgids hebben wij heel mooie ontdekkingen en prachtige landschappen, kastelen kunnen zien. De verschillende champagnehuizen kunnen bezichtigen en ook kunnen proeven. De champagnedegustatie door jullie geboekt en in het hotel vastgelegd was super georganiseerd en een mooie rondleiding gekregen aldaar. Zeker een aanrader en wij gaan alvast terug !!!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info