Châlons-en-Champagne bezoeken?

Natuur, historische gebouwen en shoppen in het verrassende Châlons-en-Champagne

Châlons-en-Chamgpagne is een gezellige stad in de Champagnestreek. ln onze gratis reisgids kun je een stadswandeling vinden die de drie hoogtepunten van Châlons-en-Champagne laat zien. Lees meer

Met onze wandelroute het mooie Châlons-en-Champagne verkennen.
 • Hostellerie du Mont Aimé***(*) inclusief 2x diner en extra's

  Champagne 4 dagen gastronomisch

  Hostellerie du Mont Aimé ***(*) ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs. Talrijke champagnekelders in de onmiddellijke omgeving. Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 fl. champagne.

  va.€ 275 - Boek nu
 • Ontdek het veelzijdige Châlons-en-Champagne
 • Bezoek de kathedraal, loop over de pleinen 
 • Breng een bezoek aan Museum Schone Kunsten
 • Ga lekker winkelen in de de gezellige winkelstraten
 • Kom tot rust in een van de prachtige groene zones
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje.

Groene zones 

Denk hierbij aan de prachtige groene zones van de stad, de grootste burgerlijke en kerkelijke gebouwen en de talloze winkels. Op deze manier proef je van alles wat en kan je zelf kiezen welk deel van Châlons-en-Champagne je beter wilt leren kennen tijdens je vakantie Troyes.  

Châlons-en-Champagne

Hoogtepunten in Châlons-en-Champagne zijn onder meer het stadspark ‘Le Petit Jard’, de kathedraal St. Etienne en de pleinen Foch en République. En als je van kunst houdt kun je een bezoekje brengen aan een van de musea in Châlons-en-Champagne, zoals het Museum voor Schone Kunsten (Musée des Beaux-Arts). De stad zal je weten te verrassen en je zal Châlons-en-Champagne dan ook met een voldaan gevoel verlaten.

Reviews en beoordelingen Châlons-en-Champagne

Heb je zelf tips of opmerkingen over Châlons-en-Champagne: drie hoogtepunten? Plaats je beoordeling

Annemie Vunckx22 september 2021

We hebben genoten van de wandelingen: ze waren niet te lang en hebben ons langs mooie hoekjes geleid. Prima voor een eerste kennismaking met de streek! Van één ding heb ik spijt: we waren juist te laat voor de laatste boottocht: die vertrekt om 16.00 h.

Boonen Madeleine 6 oktober 2019

Schitterend verblijf in hostellerie Mont Aime in Bergeres-les-Vertus. Rustig gelegen in een mooie streek. Het arrengement krijgt 10/10 van ons . Wij verbleven in nette kamers met alles er op en aan. Zeer vriendelijk personeel. Super kok die heerlijke gerechten toverde. Wij verbleven met 10 broers en zussen die al een respectabele leeftijd hebben bereikt. Iedereen was zeer tevreden. Jammer dat het voor ons nogal ver rijden is (meer dan 5 u.) anders zouden we zeker regelmatig terug gaan. Het is een echte aanrader mede ook dank zei de vele tips in de reisgids !

Freddy16 september 2015

We hebben Châlons en Champagne bezocht aan de hand van de routebeschrijving. Deze was heel duidelijk en met al de nodige uitleg over al de bezienswaardigheden van de stad. Châlons en Champagne is zeker een bezoek waard.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info