Autoroute door Champagne & Marne

Heerlijk wijn proeven onderweg en genieten van de natuur

De autoroute Champagnestreek & Marne van de gratis reisgids Vakantie Champagne is een driedaagse rondreis die start met een verkenning van de stad Reims. Hier wandel je door en langs alle belangrijkste plekken van Reims: de uitgaansbuurt, winkelstraten, historische pleinen en gebouwen, monumenten, groene zones en tal van bezienswaardigheden. Lees meer

Proef een heerlijk glas champagnewijn bij een van de lokale champagneboeren.
 • Hostellerie du Mont Aimé***(*) inclusief 2x diner en extra's

  Champagne 4 dagen gastronomisch

  Hostellerie du Mont Aimé ***(*) ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs. Talrijke champagnekelders in de onmiddellijke omgeving. Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 fl. champagne.

  va.€ 275 - Boek nu
 • Ontdek de Champagne met de wagen
 • Verken de dorpjes, breng een bezoek bij de kleinere champagneboeren
 • Wandel langs de hoogtepunten van Reims
 • Bezoek een van de bekende champagnehuizen
 • Neem Laon mee om te ontdekken op de terugweg
Download de preview van onze reisgidsKoop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje.

Rondreis Champagne-Marne op de kaart

Tijdens dag 2 van de autoroute verken je de Champagnestreek met de auto. Je rijdt door de wijngaarden en kleine dorpjes en er zijn veel degustatiemogelijkheden bij kleine champagneboeren. Verder laten we je genieten van unieke uitzichten en je kan de rondrit bovendien ook combineren met een bezoek aan een museum over champagne.  

Een uniek stukje natuur in Verzy laten we zeker niet links liggen. Dit is de perfecte plek om even te pauzeren en de benen te strekken. Het dorpje waar de champagne het levenslicht zag is eveneens opgenomen in deze autoroute. Vervolgens eindig je bij de grote champagnehuizen in Epernay. Tijdens de terugreis stellen we je voor om een uniek stadje te bezoeken: Laon, het ligt net buiten het departement van de Champagne, maar is zeker de moeite waard!

Reviews en beoordelingen Rondreis Marne

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute door Champagne & Marne? Plaats je beoordeling

Frank De Roeck26 augustus 2018

Mooie routes. Alleen wat complex omdat ter plaatse de "route touristique de champagne" drie verschillende richtingen uitgaat. Ideaal zou zijn mocht je van de drie routes een enkele route maken.

Naessens Paul24 mei 2017

Een complete gids over de champagne van euroreizen. Naar de champagne steeds een wijze beslissing. Een bezoek aan het hoger gelegen dorp Hautvillers loont ook zeker de moeite 6km ten noorden van Epernay. De bakermat van de champagne. De abdij en kerk met begraafplaats van Dom Pérignon en met de indrukwekkende panorama over de Marnevallei. De indrukwekkende boulevard de champagne met zeker een bezoek aan de kelders van Champagne Mercier met een ondergrondse treinrondrit. En Reims met de vele gezellige restaurantjes brasseries en bistro's. Met nog een bezoek aan één van de vele champagne huizen om te proeven en enkele flesjes te kopen om thuis nog na te genieten. Het leven kan mooi zijn!!

domien23 mei 2017

zeer duidelijke reisgids! Ook de stadswandelingen in de brochure zijn duidelijk en heel goed! Hotel is goed: maar je moet wel in het nieuwe gedeelte zitten. Gastronomische diners in het arragement zijn super!

Stéphanie26 augustus 2016

TOP brochure met mooie wandelingen en uitstekende champagneroutes

Suzan30 juli 2016

Uitgebreide reisgids waar we zeker gebruik van gaan maken!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info