Reviews & beoordelingen: Reisgids Champagne (82)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Champagne van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Champagne: gratis reisgids downloaden? Plaats je beoordeling

marc 30 september 2020

was perfect in orde ,corona save , zeeeeeer weinig volk

Raymond 9 september 2020

Dze brochure is prima van inlichtingen ,zelf nog neit gebruikt om de reis te doen ,deze zazl normaal eind september gebeuren ,gezien een operatie

Ann 8 september 2020

De Champagnestreek is zo uitgestrekt dat je niet alleen moet champagne gaan degusteren maar ook kunt wandelen en rondtoeren in die streek ! Zalig !

Miriam 8 september 2020

Leuke gids, duidelijke informatie en fijn dat het niet een gids is van heel het land.

Louis 12 augustus 2020

Wij hebben 4 prachtige dagen beleefd in de champagnestreek. Aan de hand van jullie ongelooflijk super goede reisgids hebben wij heel mooie ontdekkingen en prachtige landschappen, kastelen kunnen zien. De verschillende champagnehuizen kunnen bezichtigen en ook kunnen proeven. De champagnedegustatie door jullie geboekt en in het hotel vastgelegd was super georganiseerd en een mooie rondleiding gekregen aldaar. Zeker een aanrader en wij gaan alvast terug !!!

J. Janssen 10 augustus 2020

het is een mooie reisgids! wij deden een korte reis en bezochten de steden Laon en Reims. de wandgids van deze steden kwam goed van pas.

Herman 2 augustus 2020

Prima reisgids. Grote hulp. Zeker bij een eerste bezoek aan de regio.

Anne 29 juli 2020

Stadswandeling door Chalons-en-Champagne gemaakt. Mooie stad, leuke route, en de toelichting bij alle bezienswaardigheden maakte het heel interessant. Aanrader!

Frank De Bock 15 juli 2020

Overzichtelijke en een to-the-point gids.

Herman Gies 14 juli 2020

Zeer duidelijke en praktische gids, met tal van suggesties en mogelijkheden. Was een duidelijke leidraad bij de voorbereiding van onze reis.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info