Reviews & beoordelingen: Rondreis Aube (27)

Reiservaringen en beoordelingen Rondreis Aube van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Aube: autoroute met champagne? Plaats je beoordeling

Marc 2 september 2020

fijne gids met veel informatie

Henk 24 juni 2019

Beste Geert, We hebben altijd al genoten van jouw tips en beschrijvingen. Zeer volledig en helder. Zonder jouw reisgidsen gaan we niet op pad! Dank en ga zo door!

Herman 17 mei 2019

Ik vind die gids zeer goed omwille van zijn volledigheid . Erfgoed in steden en dorpen wordt goed uitgediept . De vele fotos zijn een meerwaarde .De vermelding van de vele websites maken de gids nog groter .DE kaartjes zijn voldoende gedetailleerd . Hiermee maak ik mijn gpx-bestanden voor mijn Garmin gps . D e gids plaats ik zonder moeite in de boeken app van mijn iPad .Ik hoef hem dus niet af te drukken , zeer handig onderweg . Wil je nog meer weten over uitstapjes en logies ga dan naar france-voyage.com. Bravo trouwens voor al jullie gidsen

wilfried de hert 29 april 2019

Perfecte reisgids , bedankt.

Karina De Lille 13 april 2019

Laatste weekend van juli is er "La route du champagne en fête" een feestweekend waarop men voor een bescheiden prijs bij verschillende champagneboeren hun champagne kan proeven. Men krijgt voor de toegangsprijs een glas en houder, een boekje met proefbonnetjes en een flesje water. In Courteron is er een wandelpad: Le Sentier des Cadoles(10km) dat vertrekt in de Rue des OEillets 2 naast champagnehuis Dubreuil Frères. De eigenaar van het champagnehuis is trouwens de curator van het pad. Een prachtig wandelpad (eventueel zelfs te doen met auto) dat langs de oude schuilhuisjes van de wijnbouwers en door de wijngaarden slingert. Interessante gids. Dank je wel.

BALLINGS 4 april 2019

zeer gedetailleerde gids. Spijtig genoeg kan ik hem niet afdrukken door problemen met printer.

Daniel 22 maart 2019

een paar wijzigingen. Op 10 en 11 maart 2019 hebben we de rondritten gedaan die beschreven zijn. Het monument van Charles De Gaulle in Colombey les deux églises, is niet langer gratis te bezoeken maar kost nu 6,5€. De Renoir-wandeling in Essoyes kan je nu beter doen door nieuwe rode bewegwijzering te volgen. Deze loopt in omgekeerde zin. De verwijzingen uit de gids zijn verdwenen.

paul de praetere 12 december 2018

zeer degelijke naslaggids om onze trip tot in de details uit te werken! DIKKE merçi.

Johnny Brackeva 1 oktober 2018

Zeer duidelijk : het geeft weer wat ik ervan gehoopt had … goed gedaan !!

Jeanne Raeymaekers 28 mei 2017

We vonden de reisgids heel representatief. Goede gids om Champagnestreek, die voor ons vrij onbekend was, te leren kennen (proeven!)

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info