Reviews & beoordelingen: 3-daagse rondreis (28)

Reiservaringen en beoordelingen 3-daagse rondreis van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Champagne: 3-daagse rondreis? Plaats je beoordeling

ronald 10 november 2020

ik kan alleen maar melden dat het fantastisch is uitleg zeer correct reis zeer aan te bevelen dank

Pieter Pottie 21 juli 2020

heel informatief en duidelijke uitleg met de hoogtepunten en duidelijke stadsplannetjes

Eddy Van Den Abeele 11 september 2018

een mooie streek en Troyes is een mooie stad. de reisbrochure en het stadsplannetje van Troyes mochten iets duidelijker. Verder niets dan lof.

Vissers. Runo 12 augustus 2018

Handige en nuttige informatie verkregen. Vooral de opgegeven stadswandeling voor Troyes was superhandig en de moeite .

sandy braem 12 november 2017

Wij vonden Chalons en Champagne heel leuk en ook Dormans. In Epernay deden we Mercier aan waar je met een treintje de wijnkelders bezoekt en een duidelijke, zeker niet saaie uitleg krijgt. Trouwe fan van de reisroutes, ja ook deze werd goed gesmaakt !

Christa 5 november 2017

Heel mooie streek, al de 4e maal dat we de Champagnestreek doen. Deze keer de Marne-route gedaan. Top! Wel minder typisch en schilderachtig als de routes tussen Reums en Epernay, maar toch heel mooi...

Peter Van Den Abbeele 6 juni 2017

Prachtige streek met zeer mooie en landelijke "autoroute de Champagne". Erpernay is een betere uitvalsbasis om de regio te verkennen dan Reims. Echte aanrader.

jan 26 november 2016

prima site, een mooi overzicht en een paar goede aanraders

Yvo 20 november 2016

Wij hebben genoten van de duidelijke gids, Dank u hiervoor.

Claessens jan 7 november 2016

Prachtig en zeer uitgebreid. Zeker te doen

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info