Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Reims (26)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Reims van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Reims? Plaats je beoordeling

Fr& 14 mei 2019

Heel inspirerende en zeer nuttige gids. Binnenkort gaan we op familiale uitstap naar de regio. Gids komt heel goed van pas bij de voorbereiding van onze driedaagse uitstap.

Nicole 8 april 2019

Mooie gedetailleerde gids. De goed beschreven stadswandelingen komen zeker van pas

Mieke 30 augustus 2018

Heel praktisch, zonder franjes, duidelijk en vol handige tips!

Bruno 13 april 2018

Heel handig om mee te hebben. Ideale leidraad om een stad te bezoeken ! Je hoeft zelf ook geen tijd meer te steken in de voorbereiding.

Vivian De Langhe 1 oktober 2017

De gids niet volledig gekocht wegens maar korte trip. Wel de wandeling in Troyes gedaan, heel goed te volgen, hebben onze dag daarmee mooi gevuld. Hier en daar wat langer gestopt om beter te kunnen bekijken (wat uiteraard de bedoeling is van zo'n gids), een aanrader!

Boonen-Theuwis Magda 27 maart 2017

Duidelijk en overzichtelijk weer gegeven, de plannetjes zouden iets groter mogen of mogelijkheid tot vergroten

Guido Van den Heuvel 27 december 2016

Met de hulp van het plan van de stadswandeling, hebben wij op een prachtige manier kennis kunnen maken van de stad REIMS. Er was nu ook de kerstmarkt. De prachtige kathedraal van de 12de eeuw. Echt de moeite.

Simon van der Meij 9 november 2016

hebben er heel plezier van gehad!!

Behiels ingrid 7 november 2016

Wij hebben ook gebruik gemaakt van de reisgids "Champagne" voor een bezoek aan Châlons en Champagne: leuke stadswandeling en hebben een deel de autoroute Champagnestreek gevolgd. Een aanrader in Verzy: restaurant Au Chant Des Galipes. Zeer vriendelijke bediening en zeer lekkere keuken!!!

Behiels ingrid 7 november 2016

Gedetaileerde gegevens, die zeer goed te volgen waren. Prima tip i.v.m. parking. Tip voor middagmaal: Brasserie Le Carnot, in de rue Carnot.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info