Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Troyes (11)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Troyes van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Troyes? Plaats je beoordeling

michiels jean 23 november 2019

Uw gids betreffende Troyes was perfect tot in alle details.Te volgen parcours en de details van de te bezoeken bezienswaardigheden waren perfect beschreven.Een lokale gids zou het niet beter gedaan hebben. Proficiat

Stefan 15 juni 2019

Een reis begint altijd met info verzamelen, daar hoort de gids van Euroreizen zeker bij.

andre 31 januari 2019

Wanneer we een mini trip doen ga ik altijd eerst naar euroreizen . De beschrijvingen die zij voorstellen voor een welbepaalde trip zijn top . De stadswandeling van Troyes zijn prima te volgen. Nog nooit tegengevallen . André

Wim Veys 17 augustus 2017

Vrij goed uitgewerkte wandeling. De uitleg is nuttig, en mag misschien nog iets uitgebreider. Suggestie voor gratis randparking is ook interessant.

marc kestemont 1 augustus 2017

troyes bezocht en de wandelroute van 3,5 km gevolgd een aanrader want deze route is gemakkelijk te volgen en doet alle bezienswaardigheden van deze mooie stad aan als je alle musea en kerken wilt bezoeken is 1 dag niet voldoende mede omdat verschillende musea en kerken gesloten zijn tussen 12.00 en 14.00

nancy 31 juli 2017

overzichtelijke en zeer duidelijke wandeling. Alle hoogtepunten van de stad komen aan bod

Onraet 27 april 2017

Duidelijk overzicht van de stad met interessante weetjes!

Edith Van Grieken 8 november 2016

fijne stad, goede wandeling, net lang genoeg, alle bezienswaardigheden netjes beschreven, een aanrader

robert vreven 13 september 2016

verblijf in b&b in Troyes aangenaam verblijf in interessante stad leuke restorantjes outlet ontgoochelend

Bilaey 18 augustus 2016

De reisgids was super. Zonder de gids zou ik Troyes nooit zo goed ontdekt hebben. Troyes met de gids, een echte aanrader.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info