Uitgestippelde autoroute Provence langs alle hoogtepunten

Rondreis langs Avignon, Arles, Nîmes, Les Baux en de Camargue

De autoroute Provence neemt je mee op een rondreis langs alle hoogtepunten van de Provence, Frankrijk. Op die manier kan je tijdens jouw vakantie een rondreis maken en alle mooie bezienswaardigheden ontdekken. Denk hierbij aan steden en dorpjes als Mouriès, Avignon, Arles en Nîmes, maar ook aan het prachtige gebied de Camargue. Lees meer

Sla geen mooie plaatsen over dankzij de autoroute langs de hoogtepunten van Provence.
  • Maak een rondreis door Provence
  • Bezoek plaatsen zoals, Arles, Nîmes en Avignon
  • Ontdek het mooie gebied de Camargue
  • Download de reisgids
Gratis autoroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,50

Complete reisgids gratis bij reservatie van een vakantie

Autoroute Provence op de kaart

De autoroute Provence vertrekt vanuit één centraal punt, namelijk Mouriès. Dit ligt ten zuiden van het bekende Saint-Rémy-de-Provence. Vanaf deze plaats volg je een route die 5 dagen duurt door het Provençaalse landschap, steden en dorpen. Je ontdekt hierdoor het zuidelijke gedeelte van de Provence met plaatsen als Avignon, Arles, Nîmes, Les Baux-de-Provence en het gebied de Camargue. Op die manier krijg je een veelzijdig beeld van deze regio.

Ontdek prachtige steden

De steden en dorpjes in de Provence staan vooral bekend dankzij de mooie bezienswaardigheden die hier te vinden zijn. In Arles en Nîmes vind je bijvoorbeeld veel Romeinse resten, terwijl je in Avignon kunt genieten van veel verschillende musea en de beroemde brug. Les Baux-de-Provence is daarentegen bekend om de Saint-Vincent kerk en het kasteel. Deze plekken worden dan ook niet overgeslagen tijdens de autoroute Provence langs alle hoogtepunten.

Geniet van indrukwekkende natuur

De Camargue is een gebied dat erg geliefd is tijdens een vakantie Provence. De vele zoutvlaktes zorgen voor een indrukwekkend uitzicht. Ook de halfwilde witte paarden en de stieren die hier te vinden zijn zorgen voor een unieke ervaring. Tijdens de autoroute Provence krijg je dan ook de kans om dit gebied te verkennen. 

Reviews en beoordelingen Autoroute Provence hoogtepunten

Heb je zelf tips of opmerkingen over Uitgestippelde autoroute Provence langs alle hoogtepunten? Plaats je beoordeling

Inge25 juli 2020

handige tips qua slapen, cultuur en wat waar te doen. Een aanrader

Jacob4 november 2019

Mooie gids. Wel behoefte aan ééndaagse autotripjes.

Louis Hamm30 november 2017

Handig om zoveel praktische reis- en achtergrondinformatie bijeen te vinden in één gids die bovendien gratis is. Ik heb al vaak gidsen gedownload en ze allemaal met evenveel plezier gebruikt. Doe zo voort !

Rob van de leur27 juni 2017

Leuk overzichtelijk, meerdere info alles bijeen. Meerdere malen al de Provence bezocht en met deze gids toch weer nieuwe dingen gezien

george morren27 mei 2017

Heel handig en duidelijk .. al meerdere keren gebruik van gemaakt .. het laatst voor een rondrit in de Dordogne vallei en de Périgord !

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info