Maak de mooie stadswandeling Arles in Provence

Ontdek Romeinse resten, de arena en de invloed van Van Gogh

De stadswandeling Arles in Provence neemt je mee langs de vele bezienswaardigheden in deze mooie stad. Wandel langs de verschillende Romeinse resten die hier te vinden zijn, waarvan de meest indrukwekkende de arena is. Ook ontdek je tijdens jouw vakantie Provence de invloed die Vincent van Gogh op deze stad heeft gehad. Lees meer

Vincent van Gogh verbleef één jaar in Arles en heeft een duidelijke stempel op deze plaats gedrukt.
  • Geniet tijdens de stadswandeling Arles
  • Bezichtig de Romeinse resten
  • Bezoek de indrukwekkende arena
  • Ontdek de invloed van Van Gogh
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,50

Complete reisgids gratis bij reservatie van een vakantie

Stadswandeling Arles op de kaart

Verken de vele Romeinse resten

Tijdens de stadswandeling Arles in Provence krijg je de kans om de verschillende Romeinse resten die in deze stad te vinden zijn te bezichtigen. De meest bekende is de arena. Deze goed bewaard gebleven bezienswaardigheid stamt uit de tijd van de Romeinen en werd toen gebruikt voor wagenrennen en man-tot-man-gevechten. Tegenwoordig worden hier stierengevecht gehouden. Ook het Théatre Antique en de Thermen van Constantin zijn geliefde bezienswaardigheden tijdens een vakantie Provence.

Ontdek de invloed van Van Gogh

Van Gogh verbleef één jaar in Arles en heeft in die tijd zijn stempel op deze plaats gedrukt. Dit is terug te zien in Espace van Gogh dat vroeger een ziekenhuis was waar hij werd behandeld. Het binnenhof van dit ziekenhuis heeft hij geschilderd. Deze is nog in de oorspronkelijk staat te bezichtigen. Ook ontdek je tijdens jouw stadswandeling Arles in Provence de Fondation Vincent van Gogh. Deze stichting zorgt ervoor dat de herinneringen aan Van Gogh levendig gehouden worden door kunstwerken te maken die door hem geïnspireerd zijn.

Bezoek interessante musea

Tijdens een vakantie Provence kan een bezoek aan de musea in Arles zeker niet vergeten worden. De stadswandeling Arles neemt je mee langs het Musée Réattu. Hier worden schilderijen tentoongesteld van de schilder Réattu, zijn vader M. de Barrême, zijn oom Antoine-Raspal, Picasso en beeldhouwwerk van Ladkine.

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Arles

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak de mooie stadswandeling Arles in Provence? Plaats je beoordeling

Guido Reunes23 juni 2019

Was weer meer dan de moeite waard.

H. Winckels17 maart 2018

De reis naar Zuid-Frankrijk waarbij we ook Arles gaan bezoeken staat nog voor de deur. Wel is ons duidelijk geworden door de gedownloade gids dat Arles een bezienswaardige plaats is, die we zeker uitgebreid zullen verkennen.

Foqué Karel6 oktober 2017

Avignon : een betere routebeschrijving naar de parking Palais De Paup is wenselijk.

Rien Mensink 24 augustus 2017

Goede gids om je te oriënteren op je toekomstige reis. Veel info.

Marjelle2 mei 2016

Hele handige gids met veel leuke en praktische info. Erg gemakkelijk om te downloaden en via je mobiel overal mee naar toe te nemen! Tips over parkeren zijn super.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info