Stadswandeling Marseille: van laag (Vieux Port) naar hoog (basiliek)

Flaneren langs de kades van de Vieux Port is maar één hoogtepunt, ontdek de andere ook

Diep in het Franse Zuiden ligt Marseille, de havenstad aan de Middellandse Zee. Een stad die de voorbije jaren kosten noch moeite spaarde om zich écht toonbaar te maken. Met deze stadswandeling proberen we dat te bewijzen. We laten je Marseille zien in vele gedaanten. Zowel de meest toeristische oorden als de intieme rustige plekjes verscholen in de nauwe steegjes. Wandelen langs de Vieux Port, naar de hoog gelegen basiliek, op de drukke boulevards, enz Marseille is altijd boeiend, overal.  Lees meer    

Kom je gerust overtuigen dat Marseille wél de een stad is, de moeite om te leren kennen.
 • Alle promoties Provence 3 tot 8 dagen

  Alle promoties Provence

  Reeds een 8-daagse rondreis Provence in hotel 3* incl. ontbijtbuffet vanaf € 295 p.p, met centrale ligging voor uitstappen. OF een 8-daagse rondreis 'Provence in essentie' OF een combinatie met de Azurenkust.
  va. € 295 - Boek nu
 • Stap van beneden tot boven langs de highlights
 • Ontdek het levendige Marseille op eigen tempo
 • De mooiste gebouwen, beste musea, gezelligste pleintjes 
 • Waag je op verrassende wandelwegen
 • Mogelijkheden tot afkorten naar eigen keuze
Gratis wandelroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,50

Complete reisgids gratis bij reservatie van een vakantie

Stadswandeling Marseille op de kaart

Stadswandeling

De stadswandeling in Marseille biedt veel afwisseling. Van laag (de kades aan de Vieux Port) naar letterlijk hoog (basiliek Notre Dame de la Garde) op een heuvel. Rond de Vieux Port ligt alles wat aan bezienswaardigheden de moeite loont dicht bij elkaar. We nemen je op het traject van de stadswandeling mee naar de beste musea, de mooiste te bezichtigen kerken, de shoppingstraten, naar grote en kleine pleinen, naar smalle steegjes en grote drukke boulevards. Maar ook naar tot dusver goed verborgen charmante plekjes. 

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Marseille

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Marseille? Plaats je beoordeling

jean23 maart 2020

de stadswandeling voor Marseille maar door de Covid 19 ben ik er nog niet geweest

Magda Florizoone26 september 2019

Wij hebben -, dank zij jullie hulp, genoten van het veelzijdige Marseille. Wij hebben bijna alle plaatsen kunnen bezoeken op een vlotte manier en de toegevoegde uitleg is uiterst interessant zonder overdreven te zijn! Dank.

Wim 31 mei 2019

zeer leuke en afwisselende stadswandeling!

Henri6 mei 2019

Heerlijke rondleiding door een mooie stad, die flink gerenoveerd is in de laatste jaren. Parkeren bij Les Terrasses du Port is een aanrader en slechts 10 minuten lopen van het begin van de rondleiding. De wandeling geeft een mooi overzicht van de schoonheid van de stad. Kijk wel uit als je een zijstraat of andere wijk separaat wil inlopen of deze wel aangenaam is.

koen de weerdt16 april 2019

zeer goede wandeling, best 2d voor uittrekken extra tip te bezoeken: de docks, opera, stade de football en voor het palais de longchamps (niet gemeld in wandeling)

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info