Reisgids Rome, gratis downloaden met wandelingen

Laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door de tijd met onze 2 unieke stadswandelingen

In deze reisgids Rome vind je ondermeer twee uitgebreide wandelroutes waarmee je geen enkele bezienswaardigheid hoeft te missen tijdens je citytrip Rome. Reizen door Rome is immers als reizen door een zeer indrukwekkende tijd en rijke geschiedenis. De reisgids is daarom opgebouwd uit 3 delen: een wandeling dwars door het Antieke Rome, een wandeling langs fonteinen en pleinen (ook shopping komt aan bod) en uitgebreide informatie over Vaticaanstad. Lees meer

De voorbereiding voor je citytrip Rome begint met het downloaden van de gratis reisgids.
Reisgids Rome
Reisgids Rome, gratis downloaden met wandelingen
  • 85 pagina's tips en info over bezienswaardigheden 
  • Bevat 2 stadswandelingen door Rome
  • Waan je terug in de tijd van het Antieke Rome
  • Uitgebreide achtergrondinformatie over Vaticaanstad
  • Verlies geen kostbare tijd met wachtrijen, lees onze tips
  • 100% betrouwbaar want ter plaatse opgemaakt
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,5

Gratis bij reservatie van een citytrip.

Foto's: Dreamstime.com

Tijdens je wandelingen door de stad zul je vaak versteld staan van de grootsheid van gebouwen, kerken, pleinen, fonteinen en andere kunst die de tijd hebben doorstaan. De bouwheren, kunstenaars en ambachtswerkers waren de meesters van hun tijd. Het maakt niet uit of je nu voor het Pantheon, het Colosseum, het Forum Romanum, de Spaanse Trappen of Villa Borghese staat, je raakt er simpelweg niet op uitgekeken tijdens je citytrips Rome.

En dan ben je nog niet eens in de buurt van Vaticaanstad geweest. Ga naar het Sint-Pietersplein, de Sint-Pietersbasiliek en de Sixtijnse kapel. Je leest er alles over in de reisgids. Na een lange dag kun je ’s avonds op één van de vele terrasjes op een van de grote of kleine pleinen in de smalle Romeinse straatjes onderuit zakken en met veel plezier aan een interessante dag terugdenken.

Reviews en beoordelingen Reisgids Rome

Heb je zelf tips of opmerkingen over Download de gratis reisgids Rome? Plaats je beoordeling

Viv19 december 2023

12 jaar geleden boekten we bij Hoiidayline een 4-daagse naar Rome,reisgids inbegrepen. We hebben daar toe veel aan gehad. De 2 wandelingen die er in opgenomen waren, leiden ons naar alle bijzondere plaatsen van deze stad. Nu gaat onze zoon er met zijn tienerkinderen naartoe en hebben we er voor gezorgd dat ze de vernieuwde en uitgebreide versie mee hebben. We hopen dat ze er evenveel zullen uithalen als wij indertijd.

Marc25 januari 2023

Bedankt hiervoor, hebt veel informatie gekregen, veel inlichtingen wat er waar te zien is , ben heel content hierover, merci .

Louis7 december 2022

prima gids

Jacob25 oktober 2022

Uitstekende reisgids waarmee je veel tot zeer veel ziet van die schitterende stad Rome.

Emilie Samyn6 maart 2022

Rome is een prachtige stad! Wat zeker de moeite waart is, is een terrasje te doen op Campo de Fiori. Super vriendelijke mensen en altijd ergens op het plein een plekje in de zon (of in de schaduw bij te warm weer)

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info