Rondreis Galicië met Santiago de Compostela

Fly & drive van Santiago de Compostela tot Vigo

Met deze fly & drive start je in de omgeving van Santiago de Compostela voor 3 nachten in een Hotel Rural. Vervolgens reis je zuidelijker naar de ruige groene kusten en verblijf je 4 nachten in een Quinta. Beiden met zwembad en gratis WiFi. Airco alleen in de Quinta. Voor Santiago hebben we een stadswandeling uitgestippeld zodat je niets kan missen. Bij een vakantie in Galicië zijn er uiteraard de bijzondere kusten die je niet mag overslaan. We laten je kennismaken met de kracht van de zee in de Rias Bajas (Baixas) met diepe baaien en vele vissersdorpen. Het aspect gastronomie is in deze regio zeer belangrijk. Zeevruchten zijn vanzelfsprekend maar wist je dat in Galicië de beste witte wijn van Spanje wordt geproduceerd? De Albariño is een vrij recente wijn die een steile opmars heeft gekend. Lees meer

Geniet van een opeenstapeling van hoogtepunten: beroemd bedevaartsoord, unieke oude steden, culinaire hoogstandjes en onvergetelijke ruige kusten.
  • Verblijf dichtbij Santiago de Compostela
  • Geniet van zijn wijnen en lekkere visbereidingen
  • Breng een bezoek aan Lugo of La Coruna
  • Ontdek de ruwe kustlijn in het zuiden
  • Lees meer over de geschiedenis van de bedevaart
Ontdek deze rondreis

Rondreis Galicië op de kaart

Onze autoroute brengt je langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden en laat je eveneens genieten van de lokale specialiteiten. Wie eens een dagje strand wil meepikken krijgt nog een paar tips mee. Bij je verblijf in Santiago de Compostela kan je nog een uitstap maken naar Lugo en/of La Coruna. Het zuidelijk deel van Galicië is het laatste deel van deze rondreis. Die regio is vooral gekend voor zijn nog ruwere en schilderachtige kusten. De verschillende inhammen zorgen voor een dagenlange verwondering. Maar op die plaatsen kan je ook culinair genieten. 

Stadswandeling Santiago de Compostela

Vergeet ook vooral niet om onze stadswandeling te doen in Santiago de Compostela, het bekendste bedevaartsoord van Spanje.

De wandelroute die we voor je uitgezet hebben is erg kort, namelijk 1,4 kilometer. Dit betekent echter niet dat de wandeling weinig tijd in beslag neemt. In tegendeel zelfs. Alle bezienswaardigheden in Santiago de Compostela liggen heel dicht bij elkaar in de buurt, dit maakt het gemakkelijk om ze allemaal te bezoeken. Je kunt er zelf voor kiezen om alleen de meest bekende bezienswaardigheden te bezoeken, of om ze allemaal aan te doen. Tijdens de wandeling kom je ook langs een aantal interessante musea. Voor informatie over deze musea en andere bezienswaardigheden verwijzen we je naar de pagina over Santiago de Compostela.

Reviews en beoordelingen Rondreis Galicië

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Galicië? Plaats je beoordeling

a.j. zwoferink4 april 2018

prima gids met veel info

Claessens23 mei 2017

Een must voor wie van het "vamonos de tapas" houdt is Lugo hoofdstad! Prachtige authentieke stadscentrum omringd door Romeinse murallas (stadsmuur).

Rob Van Ginckel28 december 2016

Praktische gids - gaan er zeker gebruik van maken om jullie een rondreis te laten uitstippelen galicie en noord-portugel

Aertsen Jef9 augustus 2016

De beschrijving van wat er te zien ziet er zeer aantrekkelijk uit. Kortelings hopen wij Galicië te bezoeken. Hopelijk kunnen we later vertellen wat er waar is van het verhaal.

Nel den Hartog10 februari 2016

Er staan interessante dingen in de reisgids over de rondreis naar Galicie. Ik ga er zeker verder naar kijken.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info