Reviews & beoordelingen: Koblenz (17)

Reiservaringen en beoordelingen Koblenz van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Koblenz? Plaats je beoordeling

Frans 2 maart 2021

We waren eerder in Koblenz maar nu zie je wat je allemaal gemist hebt. Heel handig zo een gids en we gaan er zeker nog meerdere malen heen.

Johan De Troyer 4 augustus 2020

Overzichtelijke gids met alle bezienswaardigheden vermeld. Top zoals altijd.

Christiane 24 november 2019

Als verrassingsgeschenk voor mijn vriend had ik een uitstap naar Koblenz geboekt. De info die ik van jullie mocht ontvangen, was een prachtige leidraad om de stad te bezoeken. Een duidelijke beschrijving vanaf de parkeerplaats heeft ons, met het bijgevoegde stadsplan, de mooie kanten van de stad laten zien. Super! Wij hebben er echt van genoten.

marja mulder 17 december 2017

overzichtelijk, informatief en zeer handig....ben er blij mee

J Kniest 28 november 2017

De vele beelden op pleinen en straathoeken mogen meer aandacht krijgen, ze zijn de moeite waard. En zeker de spuwende jongen dat als een soort symbool in elke souvenirs winkels is te vinden.

Christel 8 november 2017

Een mooi uitgestippelde route en interessante info. Koblenz is heel geschikt voor een wandelvakantie. Er is niet alleen de gezellige, oude binnenstad. Ook de vele kastelen en bewegwijzerde wandelroutes nodigen uit om de omgeving te verkennen

forier 4 maart 2017

fijne gids

Benny Op 't Eynde 3 november 2016

Zeer praktische gids, mooie wandeling, een echte aanrader eens te meer ...

favyts 3 oktober 2016

goeie leidraad om doorheen de stad te wandelen, met korte overzichtelijke uitleg van de bezienswaardigheden. ik zal in de toekomst nog gebruik maken van euroreizen-gidsen

c.v.d.Bedem 1 september 2016

Daar kan ik wat mee, het plezier is nu al groot.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info