Transfer luchthaven Barcelona naar centrum

Transfer van luchthaven El Prat de Llobregat naar het centrum van Barcelona

Vanuit Brussel en Amsterdam zijn er rechtstreekse vluchten naar Barcelona luchthaven. Barcelona Airport ligt in El Prat de Llobregat en is zo'n 15 km van het hartje van de stad Barcelona afgelegen. Het is een moderne en goed gestructureerde drukke luchthaven.  Lees meer

Transfer naar centrum

Er zijn meerdere mogelijkheden: trein, bus of taxi. Transfer naar het centrum met de bus kan met de Aerobus die je naar de Catalaanse plaats (Plaça de Catalunya) en nog 2 andere locaties brengt. Bestel je tickets online om geen tijd te verliezen. Meer info en aankopen.

De trein (RENFE) vertrekt zeer regelmatig en brengt je op een kwartiertje naar Barcelona vanuit de luchthaven. Om terug naar de luchthaven van Barcelona te reizen dient u de Mataro lijn te nemen, maar dit staat in de betreffende treinstations goed aangegeven. Er vertrekt bij elke luchthaventerminal (T1 of T2) een metrolijn. Deze brengt je eveneens naar het centrum met de nodige stops onderweg. 

Taxi's zijn niet zo goedkoop maar ze zijn wel correct. De reistijd hangt veel af van de drukte van het verkeer. Je zal merken dat ze straatje in, straatje uit rijden dat is niet om je te misleiden maar net om de files op de Diagonal en andere grote lanen te vermijden.

Reviews en beoordelingen Transfer luchthaven

Heb je zelf tips of opmerkingen over Transfer luchthaven El Prat de Llobregat? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info