Reviews & beoordelingen: Reisgids Barcelona (75)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Barcelona van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Barcelona: een bijzondere stad voor iedereen? Plaats je beoordeling

j. brugman 16 november 2019

soms beetje verwarrend omschreven, een gedetailleerde kaart erbij is erg handig

Peter 16 november 2019

Erg bruikbaar, leuk om 3 verschillende rondleidingen te kunnen doen en telkens iets te lezen.

Marcel 15 oktober 2019

Goede beschrijving, handig om bij je te hebben.

Hilde Coomans 7 oktober 2019

Duidelijke omschrijving van de wandelingen Alle culturele bezienswaardigheden waren er in vervat. Ik zal er zeker en vast nog gebruik van maken. Een aanrader!

Marcel 1 oktober 2019

Mooie beschrijving van hetgeen er te beleven os. Top.

Marc Verheyen 26 september 2019

De gids viel ons best mee, zeker in verhouding met een tiental andere gidsen, die ik ook geraadpleegd heb. De algemene inleiding met zéér praktische tips waren erg waardevol (en vaak niet terug te vinden in andere gidsen, die misschien al wel een beetje gedateerd waren). Maar ook de jullie prijzen (2017) waren achterhaald (bv. ARticket was actueel 35 € + 2,5 € reserveringskosten i.p.v. 30 €; Casa Batlló was ook [weeral] opgeslagen maar ondanks dat de moeite waard..) Vermits een deel van onze uitstap en bezoeken (bv. Sagrada Familia en Palau de la Música Catalana, slapen en eten, inbegrepen zat in de prijs, kan ik daar niet veel (zinnigs) over zeggen. (Daardoor waren de tips van de locals voor ons ook niet zo belangrijk.) Ik heb thuis geprobeerd om de eerste wandeling, op plan, uit te tekenen. Dat bleek wél ontzettend moeilijk te zijn o.a. door het ontbreken van straatnamen. Vandaar hebben we Barri Gótic verkend met o.a. jullie info in het achterhoofd maar zonder de uitgestippelde weg te volgen, te kunnen volgen. Een aantal vermelde bezoeken vielen ons eigenlijk wel wat tegen, anderen beantwoordden dan weer aan de opgeroepen verwachtingen. De twee volgende wandelingen waren gemakkelijker om volgen en, volgens ons, gaven de beschrijvingen beter weer wat door ons kon gezien worden. Maar misschien, waarschijnlijk, zouden allerlei tips, waar we door de omstandigheden niet moesten op letten, ook wel even goed zijn als de rest van de (gebruikte) informatie. De reclameleuze: "Bespaar jezelf uren opzoekkingswerk en mis geen enkele bezienswaardigheid.", leek me sterk overdreven. Door het feit van uren, dagen, in allerlei gidsen te snuisteren, hebben we op het moment zelf onze tijd optimaal kunnen benutten. En verder, alles bekijken in Barcelona op een citytrip van enkele dagen is een onmogelijke opdracht! Toch heeft jullie gids zeker meegeholpen om ons een beeld te geven van Barcelona.

Daniella Engelen 20 augustus 2019

Ik heb een super leuk verblijf in Barcelona gehad. En dit dankzij jullie reisgids. Hierdoor heb ik weinig tijd verloren en leuke plekjes ontdekt! Knap hoe jullie dit doen. Dikke dankjewel!

Katleen Van den Eynde 18 april 2019

Zeer goede reisgids! De wandeling door het centrum van Barcelona is goed en tot in het detail beschreven, zodat je op korte tijd heel wat kan bekijken (en je ook niet verloren loopt...).

Margit Paepe 17 december 2018

super, bedankt!

Donald Borremans 22 juni 2018

De Euroreizen gidsen, boordevol praktische informatie, zijn sowie een meerwaarde, waarheen je ook gaat!

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info