Reviews & beoordelingen: Reisgids Lille (71)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Lille van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Lille: wandeltraject langs hoogtepunten? Plaats je beoordeling

Ginette 13 oktober 2021

De brochure is heel goed uitgestippeld, zodat we alkes kinden volgen. Vandaag 13 oktober met mooi weer, de wandeling gemaakt. De prachtige archtectuur, was des te mooier met de zin. De terrasjes zijn wel toegenomen en de covidpas moest gescand worden. In Euralille, moest de mondmasker aanblijven. Ik vind wel, dat de winkels in Euralille, de ketens zijn, die je overal vind. Om iets speciaals te vinden, moet je wel naar de winkels in de vieille wijk. Rijsel is heel leuk. We zijn met een bus geweest en dat is ook ontspannend. Zeker voor herhaling vatbaar, wanneer het zonnig weer is.Dank voor de hele goede gids!!!

Anneke 7 oktober 2021

Gratis deel gedownload. Prima rondwandeling met leuke tips. Blijf ik zeker, ook voor andere plaatsen, gebruiken Echt leuk en goed!!

Carlina Valcke 5 oktober 2021

Heel bruikbare gids meet tal van weetjes en bezienswaardigheden. Heeft ons bezoek aan Lille ingekleurd!

Jeroen Vreugdenhil 23 augustus 2021

Heldere en fijne gids voor een paar dagen Lille!

Daniëlle 31 augustus 2020

Lille is een hele leuke stad en met de wandelgids kom je heel veel te weten en te zien. Het is allemaal goed te doen qua afstanden.

Ruurt 18 november 2019

Heel erg waardevol gidsje! We zijn al vaak in Lille geweest, maar bezochten hiermee toch nog onbekende delen en leuke hoekjes van Lille. Zeer nuttig! Alleen (detail!) de tramrails in de Porte de Roubaix liggen niet in de twee nieuwste, aangebouwde poorten, maar in de oudste en één nieuwe. Voor de rest klopte alles. Hulde!

Hans 2 oktober 2019

De routes van Geert zijn prima in orde en leuk om te doen. Wij gebruiken deze altijd als wij op stedentrip gaan.

tom 9 september 2019

Handige gids als leidraad voor een leuk weekendje Rijsel.

nancy 3 september 2019

Het was een zeer aangename route door Lille en we hebben alles gevonden en gezien dankzij de info in de brochure, misschien wel sommige straatnamen aanpassen want er waren er 2 al gedateerd

Lieselotte 29 augustus 2019

Een heel aangename route door Lille. Voldoende en leuke achtergrondinformatie. Gevarieerd. Ideaal van wandelafstand.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info