Stadswandeling Lille (Rijsel) gratis downloaden

Ontdek met deze wandeling de mooiste, bekende en minder bekende plekjes in Lille (Rijsel)

De stadswandeling voert je langs alle bezienswaardigheden in Lille (Rijsel) en dat zijn er behoorlijk wat. Wandelen door de mooiste winkelstraten en slenteren over de mooiste pleinen met tal van aangename terrassen. Voor wie even weg wil van de drukte, hebben we de wandeling langs een mooi straatje met een pleintje laten lopen. Uiteraard wordt de culinaire kant van Lille niet vergeten en dan zijn er natuurlijk nog de historische gebouwen en musea in deze schitterende stad. Lees meer

"Een complete wandelroute in 3 stadsdelen van Lille met parkeertips, gratis bezoek aan de Zoo en nog veel meer ..."
  • Bezoek de Zoo 
  • Flaneer door de winkelstraten van Lille
  • Bekijk de bijzondere winkels
  • Bezoek de unieke kathedraal
  • Geniet van de verschillende bouwstijlen
Stadswandeling downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Filmpje van deze wandeling door Lille

Stadswandeling Lille op de kaart

Uniek aan de wandelroutes is dat je kan starten van 3 locaties, afhankelijk of je met de auto of trein komt en van wat je hoofddoel van je citytrip Lille (Rijsel) is. Tijdens de stadswandeling kom je niet alleen langs diverse bezienswaardigheden van de stad, je komt ook op plekken die wat minder bekend zijn maar zeker de moeite van een bezichtiging waard zijn.

Vooral een stadswandeling door de universiteitsbuurt van Lille (Rijsel) is verrassend. Veel van de universiteitsgebouwen verkeren nu nog in een slechte staat, maar net als de rest van de stad worden deze in een snel tempo opgeknapt. Tijdens de verschillende stadswandelingen kom je genoeg pleintjes tegen met gezellige terrasjes waar je even uit kan rusten van de wandeling. Een fles water en eigen gesmeerde boterhammen zijn niet nodig.

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Lille

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Lille (Rijsel)? Plaats je beoordeling

Kristel30 maart 2024

Uitstekende stadswandeling. Goede beschrijvingen. Een aanrader!

Pieter Zuuring24 maart 2024

top beschrijving

An23 februari 2024

Zeer handige wandelroute. Zo hoef je niet alles zelf uit te zoeken. Leuke wist-je-datjes bij de wandeling.

Bas24 januari 2024

Prachtige stad die je door middel van de stadswandeling goed leert kennen. De combinatie van het oudere en nieuwe stadscentrum is ook interessant, zeker aan te raden om door middel van deze gids op pad te gaan. Het is overzichtelijk en bij de highlights is er voldoende info beschikbaar voor wat verdieping.

Hans De Wandeler24 december 2023

Prachtige reis gehad naar Rijsel Hotel op 50 m van Place du Theatre - pal in het centrum -prima hotel - zeer vriendelijk en behulpzaam Reisgids online was een zeer goede hulp en omvat alle highlights van de stad - wij verbleven 3 nachten en hebben alles gezien - top als citytrip

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info