Stadswandeling Lille (Rijsel) gratis downloaden

Ontdek met deze wandeling de mooiste, bekende en minder bekende plekjes in Lille (Rijsel)

De stadswandeling voert je langs alle bezienswaardigheden in Lille (Rijsel) en dat zijn er behoorlijk wat. Wandelen door de mooiste winkelstraten en slenteren over de mooiste pleinen met tal van aangename terrassen. Voor wie even weg wil van de drukte, hebben we de wandeling langs een mooi straatje met een pleintje laten lopen. Uiteraard wordt de culinaire kant van Lille niet vergeten en dan zijn er natuurlijk nog de historische gebouwen en musea in deze schitterende stad. Lees meer

"Een complete wandelroute in 3 stadsdelen van Lille met parkeertips, gratis bezoek aan de Zoo en nog veel meer ..."
  • Bezoek de Zoo 
  • Flaneer door de winkelstraten van Lille
  • Bekijk de bijzondere winkels
  • Bezoek de unieke kathedraal
  • Geniet van de verschillende bouwstijlen
Stadswandeling downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Filmpje van deze wandeling door Lille

Stadswandeling Lille op de kaart

Uniek aan de wandelroutes is dat je kan starten van 3 locaties, afhankelijk of je met de auto of trein komt en van wat je hoofddoel van je citytrip Lille (Rijsel) is. Tijdens de stadswandeling kom je niet alleen langs diverse bezienswaardigheden van de stad, je komt ook op plekken die wat minder bekend zijn maar zeker de moeite van een bezichtiging waard zijn.

Vooral een stadswandeling door de universiteitsbuurt van Lille (Rijsel) is verrassend. Veel van de universiteitsgebouwen verkeren nu nog in een slechte staat, maar net als de rest van de stad worden deze in een snel tempo opgeknapt. Tijdens de verschillende stadswandelingen kom je genoeg pleintjes tegen met gezellige terrasjes waar je even uit kan rusten van de wandeling. Een fles water en eigen gesmeerde boterhammen zijn niet nodig.

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Lille

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Lille (Rijsel)? Plaats je beoordeling

Greet Demuynck4 september 2021

De reisgids was goed en helder geschreven. De routebeschrijving in combinatie met de bijhorende kaart was top; we stapten het hele parcours ( met de nodige stops om bezienswaardigheden te bezoeken en de inwendige mens te versterken 😉).

Martine Verlinden13 augustus 2021

Leuke wandelgids! Je komt op mooie plaatsen die je anders zelf nooit zou ontdekken. Een aanrader.

Nele8 juli 2021

Goeie tips in verband met het parkeren van de wagen, dit heeft ons veel geld bespaard. Leuke uitgebreide culturele wandeling met veel mogelijkheden tot culinaire stops en interessante bijhorende uitleg.

Marie-Anne27 augustus 2020

Ik had meer van de stad zelf verwacht. Het heeft een aantal zeer mooie plekken en gebouwen maar ook veel minder mooie stukken. De wandeling bracht er ons gelukkig wel gericht naar toe.

Jan28 juli 2020

Als eerste kennismaking met Lille is deze gids top.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info