Stadswandeling Lille (Rijsel) gratis downloaden

Ontdek met deze wandeling de mooiste, bekende en minder bekende plekjes in Lille (Rijsel)

De stadswandeling voert je langs alle bezienswaardigheden in Lille (Rijsel) en dat zijn er behoorlijk wat. Wandelen door de mooiste winkelstraten en slenteren over de mooiste pleinen met tal van aangename terrassen. Voor wie even weg wil van de drukte, hebben we de wandeling langs een mooi straatje met een pleintje laten lopen. Uiteraard wordt de culinaire kant van Lille niet vergeten en dan zijn er natuurlijk nog de historische gebouwen en musea in deze schitterende stad. Lees meer

"Een complete wandelroute in 3 stadsdelen van Lille met parkeertips, gratis bezoek aan de Zoo en nog veel meer ..."
  • Bezoek de Zoo 
  • Flaneer door de winkelstraten van Lille
  • Bekijk de bijzondere winkels
  • Bezoek de unieke kathedraal
  • Geniet van de verschillende bouwstijlen
Stadswandeling downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Filmpje van deze wandeling door Lille

Stadswandeling Lille op de kaart

Uniek aan de wandelroutes is dat je kan starten van 3 locaties, afhankelijk of je met de auto of trein komt en van wat je hoofddoel van je citytrip Lille (Rijsel) is. Tijdens de stadswandeling kom je niet alleen langs diverse bezienswaardigheden van de stad, je komt ook op plekken die wat minder bekend zijn maar zeker de moeite van een bezichtiging waard zijn.

Vooral een stadswandeling door de universiteitsbuurt van Lille (Rijsel) is verrassend. Veel van de universiteitsgebouwen verkeren nu nog in een slechte staat, maar net als de rest van de stad worden deze in een snel tempo opgeknapt. Tijdens de verschillende stadswandelingen kom je genoeg pleintjes tegen met gezellige terrasjes waar je even uit kan rusten van de wandeling. Een fles water en eigen gesmeerde boterhammen zijn niet nodig.

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Lille

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Lille (Rijsel)? Plaats je beoordeling

Boterbergh patricia14 juni 2022

Ik vond de wandeling tip,top. Geen opmerkingen.

Astrid11 mei 2022

Mooie afwisselende veelzijdige route!

Greta Decock9 mei 2022

Prima stadswandeling we verbleven in Mercure hotel voor 1 nacht en hebben met de stadswandeling alle bezienswaardigheden vlot kunnen bezoeken, heel goede uitleg met kleine details we waren vol verwondering hoe mooi Rijsel eigenlijk is.

Marije Eden26 december 2021

De reisgids voor Lille besteld. We hebben een van de routes bewandeld. De route staat duidelijk omschreven en brengt je naar plekken waar je zelf niet zo snel zou komen. Er wordt bij de verschillende bezienswaardigheden interessante informatie gegeven. Kortom een aanrader voor als je de stad wat beter wil leren kennen.

Renilde.Wouters15 november 2021

Het was een geweldige reisgids, veel geleerd over de stad Lille en zijn bezienswaardigheden. Goede beschrijving van de route. Verrassende details opgenomen die je anders zou voorbijlopen. Juist genoeg detail, voor ieder wat wils, cultuur, geschiedenis, moderne kunst en .... langs de terasjes, ook altijd leuk om de stad te beleven.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info