Kerstmarkt Lille Rijsel 2022: 18/11 t/m 30/12/22 (niet op 25/12)

Kerstshopping op de kerstmarkt van Lille

Een niet te missen evenement in Rijsel! Er wachten je ca .70 chalets waar je tal van geschenkideetjes aantreft en naar hartelust kan proeven van internationale gerechten. Mis vooral het schitterende uitzicht vanop het grote rad niet! De kerstmarkt ligt op de Place Rihour en Place du Général de Gaulle en is alleen op kerstdag zelf gesloten. 

Locatie kerstmarkt: Place Rihour en Place du Général de Gaulle
Kerstmarkt Lille Rijsel
Kerstmarkt Lille Rijsel 2022: 18/11 t/m 30/12/22 (niet op 25/12)
  • Bezoek de kerstmarkt van Lille
  • Het reuzenrad is zeker de moetie waard!
  • Vergeet ook de kerstmarkt in Arras niet
  • Bekijk hieronder onze wandelroute
  • Download de reisgids kerstmarkt Lille
Gratis reisgids downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10
Foto's: Fotolia.com

Openbaar vervoer: met de trein naar Rijsel (Lille) is het meest aanbevolen. Je komt aan in het station Lille-Flandres wat centraal gelegen en op een paar honderd meter van de wandelroute.

Met de auto: wij geven de voorkeur aan de parking onder de Place de la République. De gelijknamige parking is groot en ligt aan het startpunt van onze wandeling en de winkelstraten. Een andere mogelijkheid is de parking nemen van Lille Europe. Deze ligt iets verder van de route af maar dit kan je aardig oplossen door via de shoppinghal van Lille Europe naar het centrum te stappen. De geruchten doen wel de ronde dat die parking niet echt veilig is.

Wie geen GPS heeft volgt gewoon 'centre Lille', daarna de bordjes naar de toeristische dienst en automatisch kom je langs de Place de la République. Opgepast: de inrit zit ietwat verstopt.Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Lille Rijsel

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Lille? Plaats je beoordeling

Carine11 december 2022

Interessante wandeling waarbij je Vieux Lille goed leert kennen. Tijdens deze periode extra interessant om de wandeling te doen aangezien alles baadt in kerstsfeer. Tip: doe de kerstmarkt in de week want in het weekend is het op de koppen lopen en loopt de wachttijd om de compacte kerstmarkt te kunnen bezoeken gemakkelijk op tot 1 à 2 u.

Hans 25 oktober 2022

Handige gids, genieten van duidelijk beschreven bezienswaardigheden .

luc wijnendaele3 januari 2020

Rijsel wijze stad voor winkelen. De kerstmarkt was niet te groot maar wel goed beschermt. Aangename sfeer, stad om terug te keren.

Blancquaert Peter16 december 2019

een complete en handige reisgids voor een WE in Rijsel. Rijsel is een mooie stad met uitzonderlijke gebouwen en via de uitgestippelde stadswandeling heb je de voornaamste gezien.

Els Leijten25 december 2018

We hebben genoten van de markt maar nog meer van de stad. We hebben een moois wandeling gemaakt en veel gezien van de oude stad. Het weer was koud dus een goed excuus om nog eens terug te komen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info