Download de gratis reisgids Lille - Roubaix

Ontdek ook de minder bekende plekken in Lille en Roubaix

Met de reisgids ontdek je tijdens je citytrip Lille zowel de bekende als ook de minder bekende bezienswaardigheden. Shopping, architectuur, cultuur en groen komen aan bod op onze wandelroute. Je krijgt uitgebreide informatie bij elke bezienswaardigheid, zodat je zelf de dagindeling tijdens je citytrip Lille prima kunt maken. Uiteraard kun je ook gewoon de wandelroute volgen. Ook aan kinderen wordt gedacht, want de wandelroute start direct aan de Lille Citadel waar zich de zoo bevindt. Voor de zoo van Lille wordt geen entreegeld gerekend.  Lees meer

Combineer een citytrip Lille met een bezoek aan het bijzondere Roubaix. Er is een rechtstreekse tramverbinding.
Reisgids Lille
Download de gratis reisgids Lille - Roubaix
  • Bevat een uitgestippelde stadswandeling
  • Ontdek zowel de bekende bezienswaardigheden als verborgen pareltjes
  • Met attracties voor kinderen
  • Heel wat praktische tips zoals goedkope parking
  • Mis geen enkele shoppingstraat
  • Heel wat tips voor uitstap naar Roubaix
  • +20 pagina's info en tips, 100% gratis
Gratis reisgids downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10

Tips om te parkeren, een rondrit te maken, het gebruik van het openbaar vervoer,het vinden van de openbare toiletten en nog veel meer. Het is allemaal opgenomen in deze pdf-gids die je gratis kunt downloaden.

Vanwege de relatief korte reistijd is Lille bij uitstek geschikt voor een citytrip. De ideale indeling van je citytrip Lille is om op zaterdag de oude stad met zijn prachtige gebouwen te bewonderen en om op zondag de vele fraaie en historische musea te bezoeken. Om alle bezienswaardigheden te kunnen bezoeken reis je wel wat af. Daarom is het aan te raden om een Lille City Pas te kopen zodat je onbeperkt gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. De pas geeft je ook gratis toegang tot diverse musea. 

Schijnt de zon? Breng dan zeker een bezoekje aan de Zoo. Je vindt hier ruim 70 diersoorten. Driekwart van deze diersoorten wordt met uitsterving bedreigd. De Zoo wordt omringd door het 7 hectare grote Parc de Citadelle. Boek na je bezoek aan de Zoo een tafel in een van de vele uitstekende restaurants. 

Reviews en beoordelingen Reisgids Lille

Heb je zelf tips of opmerkingen over Lille: wandeltraject langs hoogtepunten? Plaats je beoordeling

Hilde1 december 2022

Een interessante reisgids. Bedankt !

Guy Van Steertegem12 maart 2022

Mooie instapgids. Lille en Roubaix zijn twee steden om te voet te bezoeken en de gids is hierbij een zeer nuttige tool.

Ginette13 oktober 2021

De brochure is heel goed uitgestippeld, zodat we alkes kinden volgen. Vandaag 13 oktober met mooi weer, de wandeling gemaakt. De prachtige archtectuur, was des te mooier met de zin. De terrasjes zijn wel toegenomen en de covidpas moest gescand worden. In Euralille, moest de mondmasker aanblijven. Ik vind wel, dat de winkels in Euralille, de ketens zijn, die je overal vind. Om iets speciaals te vinden, moet je wel naar de winkels in de vieille wijk. Rijsel is heel leuk. We zijn met een bus geweest en dat is ook ontspannend. Zeker voor herhaling vatbaar, wanneer het zonnig weer is.Dank voor de hele goede gids!!!

Anneke7 oktober 2021

Gratis deel gedownload. Prima rondwandeling met leuke tips. Blijf ik zeker, ook voor andere plaatsen, gebruiken Echt leuk en goed!!

Carlina Valcke5 oktober 2021

Heel bruikbare gids meet tal van weetjes en bezienswaardigheden. Heeft ons bezoek aan Lille ingekleurd!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info