Download de gratis reisgids Lille - Roubaix

Ontdek ook de minder bekende plekken in Lille en Roubaix

Met de reisgids ontdek je tijdens je citytrip Lille zowel de bekende als ook de minder bekende bezienswaardigheden. Shopping, architectuur, cultuur en groen komen aan bod op onze wandelroute. Je krijgt uitgebreide informatie bij elke bezienswaardigheid, zodat je zelf de dagindeling tijdens je citytrip Lille prima kunt maken. Uiteraard kun je ook gewoon de wandelroute volgen. Ook aan kinderen wordt gedacht, want de wandelroute start direct aan de Lille Citadel waar zich de zoo bevindt. Voor de zoo van Lille wordt geen entreegeld gerekend.  Lees meer

Combineer een citytrip Lille met een bezoek aan het bijzondere Roubaix. Er is een rechtstreekse tramverbinding.
Reisgids Lille
Download de gratis reisgids Lille - Roubaix
  • Bevat een uitgestippelde stadswandeling
  • Ontdek zowel de bekende bezienswaardigheden als verborgen pareltjes
  • Met attracties voor kinderen
  • Heel wat praktische tips zoals goedkope parking
  • Mis geen enkele shoppingstraat
  • Heel wat tips voor uitstap naar Roubaix
  • +20 pagina's info en tips, 100% gratis
Gratis reisgids downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10

Tips om te parkeren, een rondrit te maken, het gebruik van het openbaar vervoer,het vinden van de openbare toiletten en nog veel meer. Het is allemaal opgenomen in deze pdf-gids die je gratis kunt downloaden.

Vanwege de relatief korte reistijd is Lille bij uitstek geschikt voor een citytrip. De ideale indeling van je citytrip Lille is om op zaterdag de oude stad met zijn prachtige gebouwen te bewonderen en om op zondag de vele fraaie en historische musea te bezoeken. Om alle bezienswaardigheden te kunnen bezoeken reis je wel wat af. Daarom is het aan te raden om een Lille City Pas te kopen zodat je onbeperkt gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. De pas geeft je ook gratis toegang tot diverse musea. 

Schijnt de zon? Breng dan zeker een bezoekje aan de Zoo. Je vindt hier ruim 70 diersoorten. Driekwart van deze diersoorten wordt met uitsterving bedreigd. De Zoo wordt omringd door het 7 hectare grote Parc de Citadelle. Boek na je bezoek aan de Zoo een tafel in een van de vele uitstekende restaurants. 

Reviews en beoordelingen Reisgids Lille

Heb je zelf tips of opmerkingen over Lille: wandeltraject langs hoogtepunten? Plaats je beoordeling

Daniëlle31 augustus 2020

Lille is een hele leuke stad en met de wandelgids kom je heel veel te weten en te zien. Het is allemaal goed te doen qua afstanden.

Ruurt18 november 2019

Heel erg waardevol gidsje! We zijn al vaak in Lille geweest, maar bezochten hiermee toch nog onbekende delen en leuke hoekjes van Lille. Zeer nuttig! Alleen (detail!) de tramrails in de Porte de Roubaix liggen niet in de twee nieuwste, aangebouwde poorten, maar in de oudste en één nieuwe. Voor de rest klopte alles. Hulde!

Hans2 oktober 2019

De routes van Geert zijn prima in orde en leuk om te doen. Wij gebruiken deze altijd als wij op stedentrip gaan.

tom9 september 2019

Handige gids als leidraad voor een leuk weekendje Rijsel.

nancy3 september 2019

Het was een zeer aangename route door Lille en we hebben alles gevonden en gezien dankzij de info in de brochure, misschien wel sommige straatnamen aanpassen want er waren er 2 al gedateerd

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info