Reviews & beoordelingen: citytrip Lille - Rijsel (65)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Lille - Rijsel van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

roland 10 maart 2020

Duidelijk en degelijk... Moge er nog vele volgen

Sofie 9 maart 2020

Hele leuke en gebruiksvriendelijke reisgids. Kleine tip: tijdens de stadswandeling waren we even de weg kwijt nadat we de muurschilderingen in het station hadden bekeken. Misschien aangeven dat men zich vervolgens richting het park links moet begeven en het standbeeld van Mitterand als referentiepunt gebruiken.

Reinhilde Ryckaerr 7 november 2019

We waren al enkele malen in Rijsel om te shoppen. Nu hebben we echter de reisgids gebruikt en goed opgevolgd. Op deze manier hebben we nu gans de stad kunnen ontdekken. De route klopte volledig en zo hebben we veel nieuwe dingen ontdekt. Interessant.

Claessen Hugo 26 september 2019

Juist omdat de brochure zo duidelijk was, zijn we met een gerust gemoed op citytrip geweest naar Lille. De omschrijvingen van de bezienswaardigheden, te samen met een duidelijke stadswandeling, maakten deze trip de moeite waard. De brochure is echt een aanrader voor wij Lille wil bezoeken en ontdekken.

Gykiere Dominique 21 augustus 2019

Heel mooi aanvullende informatie naast de courante info. We reden daarna door naar Arras en gebruikten ook hiervoor jullie reisgids. Even uitblazen op de Vauban vestiging is een aanrader.

Guido VANDEVYVERE 9 juli 2019

Niet alleen verrassend interessante geschikte info voor individuen, maar ook voor grote(re) groepen een schat van wegwijzers .....

Ingrid Wuyts 26 mei 2019

Leuk dagje gehad, vooral door jullie stadsplan en uitleg aangaande de stad Lille.

Wendy 29 april 2019

Goede gids. Hebben genoten van dagje Lille

Nic Mares 25 februari 2019

We hebben genoten van de door u verstrekte informatie

Vervaecke Heidi 13 februari 2019

Heel goeie gids, zoals altijd, brengt je naar hoekjes in de stad waar je op je eentje niet zou komen. Heel duidelijke uitleg!

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info