Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Lille (139)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Lille van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Lille (Rijsel)? Plaats je beoordeling

Patrick 3 augustus 2022

Heel goede gids.

Geert 11 juli 2022

Eigenlijk moet je de reisgids kopen. De grats omschrijving was iets te beknopt. Genoten van Lille

Boterbergh patricia 14 juni 2022

Ik vond de wandeling tip,top. Geen opmerkingen.

Astrid 11 mei 2022

Mooie afwisselende veelzijdige route!

Greta Decock 9 mei 2022

Prima stadswandeling we verbleven in Mercure hotel voor 1 nacht en hebben met de stadswandeling alle bezienswaardigheden vlot kunnen bezoeken, heel goede uitleg met kleine details we waren vol verwondering hoe mooi Rijsel eigenlijk is.

Marije Eden 26 december 2021

De reisgids voor Lille besteld. We hebben een van de routes bewandeld. De route staat duidelijk omschreven en brengt je naar plekken waar je zelf niet zo snel zou komen. Er wordt bij de verschillende bezienswaardigheden interessante informatie gegeven. Kortom een aanrader voor als je de stad wat beter wil leren kennen.

Renilde.Wouters 15 november 2021

Het was een geweldige reisgids, veel geleerd over de stad Lille en zijn bezienswaardigheden. Goede beschrijving van de route. Verrassende details opgenomen die je anders zou voorbijlopen. Juist genoeg detail, voor ieder wat wils, cultuur, geschiedenis, moderne kunst en .... langs de terasjes, ook altijd leuk om de stad te beleven.

Greet Demuynck 4 september 2021

De reisgids was goed en helder geschreven. De routebeschrijving in combinatie met de bijhorende kaart was top; we stapten het hele parcours ( met de nodige stops om bezienswaardigheden te bezoeken en de inwendige mens te versterken 😉).

Martine Verlinden 13 augustus 2021

Leuke wandelgids! Je komt op mooie plaatsen die je anders zelf nooit zou ontdekken. Een aanrader.

Nele 8 juli 2021

Goeie tips in verband met het parkeren van de wagen, dit heeft ons veel geld bespaard. Leuke uitgebreide culturele wandeling met veel mogelijkheden tot culinaire stops en interessante bijhorende uitleg.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info