Reviews & beoordelingen: Checklist huis (155)

Reiservaringen en beoordelingen Checklist huis van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Checklist huis? Plaats je beoordeling

Annie DE LOBELLE 3 augustus 2020

De lijst is van pas gekomen en ik was niks vergeten :-) SUPER ! Bedankt !

Lieve 30 juli 2020

afvinken gaat gemakkelijker dan zelf opschrijven om niets te vergeten handig hulpmiddel ik ben fan van de euroreizen nieuwsbrief met verrassende aanbiedingen en gratis downloads

Frans 30 juli 2020

Zeer handig , reeds gebruikt en zal verder als leidraad gebruikt worden. aangevuld met enkele persoonlijke zaken. Dank u

Kris 29 juli 2020

Zeer nuttig en heel handig om te gebruiken zowel voor als tijdens het inpakken! Dikke merci!!

Monique 28 juli 2020

zeer nuttig die checklist bijna onmogelijk om nog iets te vergeten .De site van euroreizen is top waarvoor dank

Rudy Tamminga 1 oktober 2019

Nog een tip wanneer je meerdere dagen, vooral in de zomer op reis gaat. Giet in alle afvoerputjes in de woning ruim water in de syphons en doe er daarna een kleine hoeveelheid (dopje) slaolie bij. Dat blijft drijven en zo verdampt het water trager, dus bij thuiskomst geen of zeer weinig rioolstank klachten. Denk aan de wastafels, doucheputje, keukenafvoer, wasmachine/ droger afvoer. Fijne reis gewenst en ja, zet wat verlichting aan op een tijdschakelaar,

Mon Van Loock 30 juli 2019

een prachtig hulpmiddel om zeker niets te vergeten... Top zoals al jullie publicaties. Bedankt en dzv (doe zo voort)

Chantal Van de Wiele 26 juli 2019

Zeer praktisch instrument, dank hiervoor!

Dreke 23 juli 2019

Handig. Maakt het eenvoudig om te vertrekken. Prachtige site euroreizen.be.

De Beul 4 juli 2019

Superhandig. Inpakken gaat veel sneller en je vergeet niets.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info