Vakantie Toscane? Ontdek dé bezienswaardigheden

Met de gratis reisgids mis je niets van de schoonheid in Toscane

Toscane biedt de toerist een waaier aan mogelijkheden: een prachtige natuur, een rijke cultuur, bijzondere architectuur van kerken en palazzi, pittoreske dorpjes, een uitstekende keuken, heerlijke wijnen en bijna altijd een stralende zon. Met deze reisgids Toscane laten we je met alle zintuigen genieten van de charme en uitstraling die deze Noord-Italiaanse regio in petto heeft. We doen dat aan de hand van stadswandelingen en bieden eveneens aangename autoroutes aan tussen de grote steden.  Hier zie je de mooiste oprijlanen afgezoomd met die statige cipressen. Lees meer

 Genieten in Toscane met al je zintuigen is hemels om te beleven.
 • Alle promoties Toscane 7 tot 10 dagen

  Alle promoties Toscane 4 tot 8 dagen

  Verblijf nabij Firenze, 6 dagen va. € 149 pp of 8 dagen tussen Parma en La Spezia in halfpension va. € 295 pp. Ook verblijven in een voormalige molen, een Country House, een B&B of Agriturismo. Stuk voor stuk bijzondere logeeradresjes.
  va. € 149 - Boek nu
 • Verken de cultuursteden Firenze, Pisa, Siena, Lucca
 • Geniet ook van stadjes als Volterra, San Gimignano e.a.
 • Dompel je onder in de rijke cultuur van Toscane 
 • Tips voor bezoek bij bekende musea 
 • Maak kennis met de Chianti wijnen 
 • Fotografeer de fantastische landschappen
 • Download de gratis reisgids en word verliefd op Toscane 

Gratis reisgids Toscane?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Architecturale schoonheid

De Etrusken waren hier eerst, later kwamen de Romeinen. Beiden lieten een schat aan archeologische bezienswaardigheden na. Verken tijdens een vakantie Toscane steden als Firenze, Siena, Pisa en bewonder er de historische bezienswaardigheden. Ga voor de Duomo van Siena staan en kijk verbouwereerd naar zoveel architecturale schoonheid. Hoe fotograaf je nu het best die scheve toren van Pisa?  Wandel over de bekende Vecchio brug in Firenze.

Nog andere historische steden 

Andere voorbeelden van prachtige historische stadjes zijn Lucca en Volterra en niet te vergeten Arezzo, Pistoia en Prato. Overal brengen we je met stadswandelingen naar de bezienswaardigheden  die je móet zien maar ook naar minder bekende pleintjes en plekjes. Vergeet ook niet om een terrasje te doen en te genieten van een Italiaanse 'gelato'. 

Verkenningstocht op het platteland

Vanuit de grote steden kan je met onze autoroutes het platteland verkennen. Ontdek de glooiende landschappen en wegen van Toscane. Kijk met verwondering naar de cipressen die lange lanen afzomen naar die typische Toscaanse villa's en kasteeltjes. Doorkruis lieflijke dorpjes die smeken om een kort bezoekje.  

Laat je betoveren door Toscane

Ontdek de betoverende vakantieregio Toscane. Grote steden maar ook stadjes en dorpen, gelegen in een schitterend landschap, hebben allemaal hun eigen aantrekkingskracht. Maak ook kennis met de goede keuken en de heerlijke wijnen die hier het vakantiegevoel nog versterken. Ontdek de pareltjes van Toscane om ze daarna nooit nog te vergeten.  

Reviews en beoordelingen vakantie Toscane

Heb je zelf tips of opmerkingen over Vakantie Toscane: betoverende mix van cultuur en natuur? Plaats je beoordeling

Szczudlo mark 10 augustus 2017

Super overzichtelijk, makkelijk leesbare teksten, mooie wandelroutes.. kortom een echte aanrader!!

Monya De Moor 26 februari 2017

Handige reisgids met leuke tips

Sven 2 augustus 2016

Zoals steeds een heel mooie en handige gids!

renate 22 mei 2016

Zoals steeds een zeer aangename gids die we zeker gaan gebruiken tijdens ons reis in juni en nu al bij de voorbereiding zeer handig was

Pierre Ryckaert 4 januari 2016

Doet me zin krijgen in eenToscaanse vakantie, mogenlijk September dit jaar.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info