Last minutes, weekendjes weg en vakanties Elzas - Vogezen

Overzicht last minutes & promoties Elzas - Vogezen

 • Hotel A la Cour d'Alsace 4* in Obernai incl. 1x diner

  Elzas 4 dagen in hotel 4* incl. 1x diner

  In het hotel wacht je een charmant verblijf met oog voor detail in een idyllisch kader. Uitstekende beoordeling 9.3/10 van heel tevreden klanten. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner.
  va.€ 275 - Boek nu
 • Elzas - Mulhouse, 5 dagen hotel 4* half pension

  Elzas - Mulhouse, 5 dagen hotel 4* half pension

  Hotel Au Cheval Blanc **** ligt ten noorden van Mulhouse (7 km) bij het drielandenpunt met Duitsland en Zwitserland. Verblijf 5 dagen inclusief half pension en onze volledige reisgids Elzas-Vogezen met uitbreiding Bazel.
  va. € 295 - Boek nu
 • Hotel La Source des Sens 4* inclusief inclusief ontbijtbuffet

  Vogezen-Noord 4 dagen in hotel 4* inclusief ontbijtbuffet

  Ben je op zoek naar een totaalbeleving? Dan ben je hier aan het juiste adres. De imposante spa biedt onder meer een binnen- en buitenzwembad, sauna's, hamams, lichttherapie, een ijsgrot en zoutgrot. Ontdek nu dit arrangement.

  va.€ 215 - Boek nu
 • Alle promoties Elzas-Vogezen 2 tot 6 dagen

  Alle promoties Elzas-Vogezen 2 tot 6 dagen

  Promoties die je van noord tot zuid brengen, van 2- tot 4-daagse gastronomische verblijven tot rondreizen 6 dagen. Ook verwenweekendjes in wellnesshotels en casino. Ontdek ze nu allemaal.
  va. € 100 - Boek nu
 • Elzas, Parc Hotel & Spa*** 4 dagen halfpension

  Elzas, Parc Hotel & Spa*** 4 dagen halfpension

  Parc Hotel & Spa *** is gelegen op een hoogte van 500 meter, ten westen van Straatsburg (40 km). Gratis toegang tot het uitgebreide wellnesscenter. Verblijf in 2x half pension en 1x gastronomisch diner met wijnen en aperitief.
  va. € 294 - Boek nu

Elzas en Vogezen zijn perfect voor een vakantie en ook een weekendje weg is een optie door de korte afstand. Laat je met deze last minutes en promoties verleiden tot een vakantie in de Elzas-Vogezen. De Elzasser wijn staat bovenaan de gastronomische lijst maar er staat nog veel op het menu. Dat kan je tijdens je vakantie of weekendje weg ontdekken in steden als Straatsburg, Colmar of Mulhouse. Onze last minutes of promoties liggen misschien wel langs de bekende Elzasser wijnroute. Een gastronomische topkeuken is dan verzekerd. Wil je liever tot rust komen in de natuur? Ook dat kan tijdens je vakantie Elzas en Vogezen, Les Ballons d’Alsace is een fenomenaal natuurgebied in deze regio.