Last minute vakanties en weekendjes weg Groothertogdom Luxemburg

Overzicht last minutes & promoties Groothertogdom Luxemburg

 • Alle promoties in het GH Luxemburg 3 dagen

  Alle promoties in het GH Luxemburg 3 dagen

  Onze promoties in het Groothertogdom Luxemburg zijn gebaseerd op genieten. Een 3-daagse met 7-gangen gastronomisch menu of een 3-daagse in Luxemburg-stad inclusief 1x diner met wijn.
  va. € 229 - Boek nu
 • 4-daagse promoties en arrangementen

  4-daagse promoties en arrangementen

  Wat dacht je van een wandelvakantie in de Eifel of logeren in hartje Sauerland. Gastronomisch genieten in de Champagne of gewoon rondtoeren in Normandië? En nog veel andere promo's ...
  va. € 115 - Boek nu

Het Groothertogdom Luxemburg wordt vaak beschouwd als het kleine broertje van de West-Europese landen. Maar de mogelijkheden tijdens een vakantie Luxemburg zijn eindeloos. Het noordelijke deel is bezaaid met kastelen en burchtruïnes en is prachtig voor een wandelvakantie. In het zuidelijke deel, op de grens met Duitsland, zijn er dan weer mogelijkheden voor een fietsvakantie. Wie een last minute of promotie boekt naar het Groothertogdom Luxemburg kiest vaak voor Luxemburg-stad maar stadjes als Clervaux, Echternach en Vianden zijn ook de moeite waard. Aanbiedingen, last minutes en promoties in Grevenmacher of Remich langs de Moezel zijn ook aantrekkelijk voor wie in het Groothertogdom Luxemburg op zoek is naar gezelligheid, rust en lekkere wijn.