Last minute vakanties en weekendjes weg Groothertogdom Luxemburg

Overzicht last minutes & promoties Groothertogdom Luxemburg

 • GH Luxemburg hotel 3* gastronomisch verblijf

  GH Luxemburg hotel 3* gastronomisch 3-daagse

  Een echt gastronomisch verblijf op de grens tussen Duitsland en het Groothertogdom Luxemburg nabij Diekirch en Vianden. Het is er zowel genieten van natuur als van gastronomie. Hoog gewaardeerd hotel.
  va. € 215 - Boek nu
 • 4-daagse promoties in herfst en winter

  4-daagse promoties in herfst en winter

  Wat dacht je van een wandelvakantie in de Eifel of logeren in hartje Sauerland. Gastronomisch genieten in de Champagne of gewoon rondtoeren in Normandië? En nog veel andere promo's ...
  va. € 75 - Boek nu

Het Groothertogdom Luxemburg wordt vaak beschouwd als het kleine broertje van de West-Europese landen. Maar de mogelijkheden tijdens een vakantie Luxemburg zijn eindeloos. Het noordelijke deel is bezaaid met kastelen en burchtruïnes en is prachtig voor een wandelvakantie. In het zuidelijke deel, op de grens met Duitsland, zijn er dan weer mogelijkheden voor een fietsvakantie. Wie een last minute of promotie boekt naar het Groothertogdom Luxemburg kiest vaak voor Luxemburg-stad maar stadjes als Clervaux, Echternach en Vianden zijn ook de moeite waard. Aanbiedingen, last minutes en promoties in Grevenmacher of Remich langs de Moezel zijn ook aantrekkelijk voor wie in het Groothertogdom Luxemburg op zoek is naar gezelligheid, rust en lekkere wijn.