Last minute vakanties en promoties Sauerland

Overzicht last minutes & promoties Sauerland

 • Sauerland 4 dagen hotel 4* half pension

  Sauerland 4 dagen hotel 4* half pension

  Hotel Hesborner Kuckuck **** ligt ten zuiden van Winterberg, dus bij de hoogste toppen van Sauerland. Verblijf in half pension met gratis toegang wellness, parking en WiFi.
  va. € 265 - Boek nu
 • Sauerland promoties van 3 tot 8 dagen

  Sauerland promoties van 3 tot 5 dagen

  Ontdek nu onze promoties van 3 tot 5 dagen, van het noorden tot het zuiden van Sauerland. Met een ruim aanbod aan hotels van 3* tot 4* en een kuurhotel. Steeds met extra's zoals half pension, bezoek, biertje ...
  va. € 125 - Boek nu

Sauerland is dé Duitse regio voor een wandel- of fietsvakantie. Jaarlijks gaan heel wat mensen ontspannen door te wandelen of fietsen door het heuvelachtige landschap van deze regio. Volledig terecht want dankzij de vele meren en goed aangelegde wandel- en fietspaden kan je je moeilijk een betere regio voorstellen dan Sauerland. Ontdek de omgeving van de Biggesee, het populaire Winterberg in Hochsauerland en de oude stadskern van Soest. Als kers op de taart vind je supergezellige kerstmarkten met een typisch Duitse sfeer in Winterberg, Soest en Arnberg. Wacht dus niet langer en boek een last minute vakantie of promotie in Sauerland!