Last minute vakanties en weekendjes weg Zwarte Woud

Overzicht last minutes & promoties Zwarte Woud

 • 5 dagen Zwarte Woud hotel 3* in half pension

  5 dagen Zwarte Woud hotel 3* in half pension

  Ferienhotel Ödenhof *** in Baiersbronn-Mitteltal ligt tussen de Schwarzwald Hochstrasse en Triberg, dus ideaal voor uitstappen. Verblijf in half pension.
  va. € 375 - Boek nu
 • Zwarte Woud 4 dagen hotel 3* half pension

  Zwarte Woud 4 dagen hotel 3* half pension

  Hotel zum Rössle *** ligt in het natuurpark Südschwarzwald, ideaal voor wie wil wandelen en fietsen. Je verblijft er in half pension en 1 fles wijn op de kamer inbegrepen.
  va. € 315 - Boek nu
 • Zwarte Woud 8 dagen hotel 3* incl. vol pension en extra's

  Zwarte Woud 8 dagen hotel 3* incl. vol pension en extra's

  Een compleet pakket in het midden van het Zwarte Woud in Ferienhotel Ödenhof ***, verblijf inclusief 6x halfpension (4 gangen), 1x Indisch 6 gangendiner, 7x lunchpakket OF koffie met gebak in de namiddag, 3 dagen gebruik elektrische fiets, 1x massage (60 minuten).
  va. € 765 - Boek nu
 • Flair Hotel Sonnenhof **** in Baiersbronn incl. halfpension

  Zwarte Woud 3 dagen in hotel 4* halfpension

  In de buurt van Flair Hotel Sonnenhof **** kan je naar hartelust wandelen en fietsen. Achteraf geniet je van het binnenzwembad en de sauna. Verblijf inclusief half pension.

  va.€ 240 - Boek nu
 • Zwarte Woud 6 dagen hotel 3* half pension

  Zwarte Woud 6 dagen hotel 3* half pension

  Hotel zum Rössle *** ligt in het natuurpark Südschwarzwald, ideaal voor wie wil wandelen en fietsen. Je verblijft er in half pension en 1x lunchpakket inbegrepen.
  va. € 449 - Boek nu
 • Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen in halfpension

  Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

  Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden van het Zwarte Woud.
  va. € 257 - Boek nu

Ooit al gedacht aan het Zwarte Woud voor een vakantie of weekendje weg? Deze Duitse regio ligt niet ver weg en staat bekend om prachtige natuur. Boek daarom eens een last minute of promotie voor een vakantie in het Zwarte Woud. Stadsbezoeken aan kuuroord Baden-Baden en Freiburg zijn verrijkend en buiten de steden kom je zeker leuke dorpjes tegen tijdens je vakantie. Het Zwarte Woud is ook bekend als bron van de Donau en op de Triberg ligt de hoogste waterval van Duitsland. Op de Feldberg kan je skiën tijdens je vakantie in het Zwarte Woud en rond Breisach vind je heel wat wijnboeren. Je hoort het al, een vakantie in het Zwarte Woud klinkt zeker niet als een slecht plan. Een last minute of promotie aanbieding van Euroreizen is dat ook niet, de aanbiedingen zijn zorgvuldig geselecteerd en getest.