Last minute vakanties Normandië en promoties weekendje weg Normandië

Overzicht last minutes & promoties Normandië

 • Normandië Falaisekusten 3-daags fietsarrangement

  Normandië Falaisekusten 3-daags fietsarrangement

  Je logeert in een hotel 3* in Saint-Valéry-en-Caux incl. ontbijt. Dag 2 is er een fiets voorzien voor een volle dag met lunchpakket en bij terugkeer een vruchtencocktail. Tijdens je verblijf is toegang tot 1x hamman gratis.
  va. € 165 - Boek nu
 • Ontdek al onze rondreizen Normandië

  Ontdek al onze rondreizen Normandië

  Niet minder dan 3 rondreizen brengen je in en dwars door Normandië. Wens je het volledige plaatje te zien, geen probleem of hou je het liever bij het dichtbije Normandië met de falaisekusten en Giverny. Of misschien liever combineren met Bretagne of Noord-Frankrijk? 
  va. € 275 - Boek nu
 • Charmehotel Domaine de Villeray & Spa ****

  Normandië Perche 4 dagen in hotel 4* halfpension

  Domaine de Villeray**** ligt centraal in het natuurgebied van de Perche. Ideaal om uitstappen te combineren met zalig genieten van de wellness. Inclusief half pension. 
  va.€ 169 - Boek nu

Voor velen staat een vakantie of weekendje weg in Normandië gelijk aan het bezoeken van de Mont St.-Michel maar dat doet de regio geen eer aan. Om D-Day kan je ook niet heen maar in Caen en Rouen kan je genieten van cultuur en een leuke stadssfeer. Stadjes als Honfleur en Granville brengen je tot rust. Boek daarom een last minute weekendje weg of promotie voor een vakantie in Normandië. De veelzijdigheid van deze vakantieregio is enorm. Laat je op vakantie niet afschrikken door de ruige rotskusten of de kale landingsstranden van D-Day maar ontdek juist de schitterende regio die Normandië is met een last minute weekendje weg op promotie.