Last minute vakanties Toscane en reizen Toscane.

Overzicht last minutes & promoties Toscane

 • Toscane per Vespa 8 dagen (4 dagen Vespa)

  Toscane per Vespa 8 dagen (4 dagen Vespa)

  Je verblijft 5 nachten in een 4* hotel tussen Firenze en Siena, ten zuiden van San Gimignano en pal naast de wijnregio Chianti. Inbegrepen gebruik 4 dagen van een Vespa 125cc incl. onbeperkt aantal km, verzekering, helm, roadbook in het Nederlands. 
  va. € 739 - Boek nu
 • Alle promoties Toscane 4 tot 10 dagen

  Alle promoties Toscane 4 tot 10 dagen

  Ontdek ook onze arrangementen met extra's zoals bezoeken, degustatie's, kookles ... Twee toppromoties in rustige delen van Toscane. En dan zijn er nog onze rondreizen van hoogtepunten tot combinaties met andere regio's.
  va. € 269 - Boek nu
 • Toscane 4 dagen pure verwennerij

  Toscane 4 dagen pure verwennerij

  Hotel Villa La Borghetta **** gelegen op de top van een helling. » 3 nachten in halfpension » toegang tot wellnesscenter » 9 schoonheidsbehandelingen per koppel, welkomstgeschenk ...
  va. € 430 - Boek nu
 • Park Hotel La Pineta *** in Mulazzo

  Toscane, La Lunigiana, 8 dagen in 3* hotel incl. half pension

  Vanuit Hotel La Pineta *** in Mulazzo kan je een heel gevarieerde vakantieweek plannen in La Lunigiana. Een unieke plek, 8 dagen in halfpension
  va.€ 625 - Boek nu

Verwacht je tijdens een vakantie Toscane aan een heerlijke keuken, smakelijke wijnen en producten van de lokale olijfgaarden. Als je er nog nooit bent geweest is dit het moment om een last minute of promotie voor een vakantie Toscane te boeken.De aangename temperaturen tijdens je vakantie Toscane zorgen ervoor dat het landschap met leuke steden als Siena, Pisa, Lucca, Livorno en Arezzo nog beter tot haar recht komt. Het stadje San Gimignano en de Piazza del Campo in Siena vergeet je nooit. Nog twijfels om een promotie of last minute vakantie te boeken naar Toscane? Die nemen we weg met de vermelding dat ook hier het hart van de Chiantistreek ligt. Proef in een schitterend landschap van een heerlijk wijntje.