Last minute vakanties en promoties Rijn

Overzicht last minutes & promoties Rijn

 • Weinhotel des Riesling Zum grünen Kranz ***

  Rijn - Rüdesheim 3 of 4 dagen, hotel 3* halfpension

  Weinhotel des Riesling zum grünen Kranz *** heeft ontelbare wandelroutes in de buurt. De keuken heeft een uitstekende reputatie! Arrangement inclusief half pension (4-gangendiner en ontbijtbuffet), 2x picknick en gebruik fietsen en wandelkaart.
  va.€ 174 - Boek nu
 • Alle promoties Rijn 3 en 4 dagen

  Alle promoties Rijn 3 tot 5 dagen

  Meer dan 10 promoties, van een weekendje weg inclusief ontbijtbuffet tot een 5-daags arrangement in vol pension en veel extra's. Een ruime keuze aan hotels tussen Köln en Rüdesheim.
  va. € 149 - Boek nu
 • Rheinhotel Lamm *** in Assmannshausen

  Rüdesheim 3 dagen hotel 3* incl. 1x diner en boottocht

  Het Rheinhotel Lamm*** is een zeer populair hotel in Assmannshausen, op een boogscheut van Rüdesheim. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner, 1 boottochtje van Rüdesheim naar Assmannshausen en 1 ticket zetel- en kabelbaan naar Rüdesheim.
  va.€ 115 - Boek nu
 • Begeleide wandelvakanties met Geert, van 4 tot 10 dagen

  Begeleide wandel- vakanties met Geert

  4- of 5-daagse wandelvakanties naar de Côte d'Opale, Argonne, Vulkaaneifel, Rijn, Mullerthal, Champagne en 10-daagse Vigo-Compostela. Onder begeleiding van Geert of Alain.
  va. € 219 - Boek nu

De Romantische Rijn loopt tussen Düsseldorf en Rüdesheim en is één van de meest idyllische regio’s in Duitsland. Wie er een vakantie of weekendje wil doorbrengen hoeft niet ver te rijden en kan er goedkoop verblijven met deze last minutes of promoties voor een vakantie aan de Rijn. Laat je niet vangen door de prachtige natuur, ook cultureel hebben de gezellige stadjes langs de Rijn wel wat te bieden. Maar net zoals de Moezel staat een vakantie Rijn vaak in het teken van wijnproeven. In Koblenz is er een jaarlijks wijnfestival “Weindorf” van juni tot september en in Rüdesheim zit je zowat in het epicentrum van de wijncultuur. Proef ook gerust een glaasje, boek één van onze last minutes of promoties voor een vakantie aan de Rijn.