Last minute vakanties en promoties Rijn

Overzicht last minutes & promoties Rijn

 • Groepsreis 4-daagse Rijn wandelvakantie

  Groepsreis 4-daagse Rijn wandelvakantie

  Begeleide wandeltochten (2 per dag, totaal: 6) tussen 3 en 10 km in de natuurgebieden langs de Rijn, tussen Bonn en Königswinter. Verblijf in 4* hotel in half pension. Reisdata 2021: allemaal volzet.
  va.€ 229 - Boek nu
 • 4-daagse wandelvakanties met Geert

  4-daagse wandelvakanties met Geert

  4-daagse wandelvakanties naar de Argonne, Vulkaaneifel en natuurgebieden langs de Rijn. Onder begeleiding van Geert met verblijf in hotels 3* en 4* in formule half pension. Vrije deelname aan wandelprogramma.
  va. € 189 - Boek nu

De Romantische Rijn loopt tussen Düsseldorf en Rüdesheim en is één van de meest idyllische regio’s in Duitsland. Wie er een vakantie of weekendje wil doorbrengen hoeft niet ver te rijden en kan er goedkoop verblijven met deze last minutes of promoties voor een vakantie aan de Rijn. Laat je niet vangen door de prachtige natuur, ook cultureel hebben de gezellige stadjes langs de Rijn wel wat te bieden. Maar net zoals de Moezel staat een vakantie Rijn vaak in het teken van wijnproeven. In Koblenz is er een jaarlijks wijnfestival “Weindorf” van juni tot september en in Rüdesheim zit je zowat in het epicentrum van de wijncultuur. Proef ook gerust een glaasje, boek één van onze last minutes of promoties voor een vakantie aan de Rijn.