Reviews & beoordelingen: Amalfi (13)

Reiservaringen en beoordelingen Amalfi van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Amalfi? Plaats je beoordeling

Viviane Herremans 27 maart 2018

Sinds zondagavond terug en ik mis al de Amalfikust. Het is een prachtige locatie en de bouw van de huizen langs de bergen is indrukwekkend; Enerzijds de zee en anderzijds de citroenen, appelsienen en olijven. We hadden heel veel regen en koude temperaturen en toch voelden wij de warmte van de kust met zijn zeer gastvrije inwoners. Ze mogen terecht fier zijn over de Amalfikustlijn. We keren zeker terug!

Chris 21 augustus 2017

Wij waren vorige 10 dagen in Sorento. Van daar uit sites bezoeken is ideaal met een (gehuurde Vespa) Reken er echter op dat Positano en Amalfi super touristische stadjes zijn met weliswaar een paar mooie sites om te bezoeken maar het gaat hoofdzakelijk om 'kopen, kopen, kopen...

Lutgard 24 mei 2017

Zeer interessante reisgids, zal naar de toekomst zeker nog van pas komen. We hebben al eerder reisgidsen gedownload van Euroreizen en keer op keer hebben wij er zeer interessante info uit gehaald en de uitgestippelde wandelingen gevolgd. Top !

Jean 19 mei 2017

zeer goede reisgids,ik zal zeker gebruik maken van de interessante informatie.

celine isaian 12 mei 2017

Zeer duidelijk! Ben er nog niet geweest, maar ik heb reeds een eerste indruk van de regio. Bedankt voor de nuttige informatie!

Arja 22 februari 2017

Mooie compacte reisgids met veel informatie, nuttige tips

Jean 8 november 2016

zeer compacte reisgids

Lieve Dierickx 18 oktober 2016

Een zeer overzichtelijk en interessante gids!

FRANK DHOSSCHE 15 augustus 2016

dit is een mooie uitgebalanceerde reis

Rombaut Wilfried 29 juli 2016

prachtige handleiding en omschrijvingen, doch beter is het om alles zelf te bezoeken en te zoeken naar extra's en dit tijdens/met de brochure. echt top en zeer aan te bevelen. bijna alles kunnen doen van de Amalfaanse kust en dit dan ook nog via het openbaar vervoer, geweldige ervaring. bedankt voor de gegeven info.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info