Reviews & beoordelingen: Reisgids Amalfitaanse kust (65)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Amalfitaanse kust van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ga op vakantie met onze gratis reisgids Amalfitaanse kust? Plaats je beoordeling

Cristina 15 oktober 2019

Opnieuw blij verrast over de inhoud van de reisgids. Als we op citytrip gaan vragen wij steeds de euroreizen reisgids aan. Wij zijn nog nooit teleurgesteld over de inhoud van de verschillende gidsen. Praktische gids met veel informatie.

Thea Henraat 31 mei 2019

Een fijne handige gids

Ton Aarts 26 mei 2019

Mooie gids en geeft duidelijk aan wat we moeten gaan zien

van de woestyne j. 19 maart 2019

het was zeker de moeite waard om dit artikel te downloaden en zeker als men een reis gepland heeft naar de Almafitaanse kust!Zeer goede tips!

rita de bruyn 18 maart 2019

Ik heb de reisgids doorgenomen en ben blij verrast over de inhoud, zeer beknopt en toch overzichtelijk, ik vertrek wel in juni naar de amalfitaanse kust en napels en zal dan nog meer info geven hoe de reisgids heeft geholpen. In ieder geval bedankt voor de mooie info die jullie steeds geven. Ciao e grazie

Riek Smolders 10 maart 2019

Zoals altijd is ook deze reisgids weer zeer praktisch, met veel informatie over de bezienswaardigheden en mooie wandelingen. een goede voorbereiding voor de reis

ann VAN DEN EYNDE 9 maart 2019

ik lees altijd met veel plezier jullie reisgidsen, heb er in het verleden nog gedownloaded en ik neem ze ook mee op reis, er staan heel interessante tips in, zeer praktisch! als grote fan van Italië las ik graag de gids over Napels en Amalfi!! altijd zeer overzichtelijk!

Viaene Johan 8 maart 2019

Heel goede gids. De gids heeft tijdens onze reis prefect geholpen.

hans 7 maart 2019

mooie omgeving

PETRA 7 maart 2019

Super goeie info over Napels en AMalfi Kust !! Reis voor de nabije toekomst. Volste vertrouwen dat we daar een heel stuk mee vooruit zijn bij de voorbereiding. grtjs Petra

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info