Reviews & beoordelingen: Sorrento (11)

Reiservaringen en beoordelingen Sorrento van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Sorrento, populaire badstad met een vleugje cultuur? Plaats je beoordeling

Caboor barbara 21 juli 2019

Zoals steeds zeer bruikbaar, leuke weetjes, handig ingedeeld.

Adrienne Toelen 9 november 2018

Was een goed hulpmiddel , heel praktisch en goede uitleg . Ik ga er zeker nog eens een andere downloaden.

Paul 16 juli 2018

Was een handige en interessante informatie omonze reis voor te bereiden.

Sercu Katrien 28 oktober 2017

We hebben dankbare informatie uit uw brochure kunnen halen. Het betekende ook een handige handleiding om onze dagindeling te plannen. Dank je wel!

Katrien Deygers 14 augustus 2017

Net euroreizen ontdekt, heel interessante gids, bedankt voor de tips! Wij, een gezin met kinderen, hebben alles in de baai van Napels met de Circumversuviana gedaan, en dat ging super!

Greta wynant 17 april 2017

Heel goed We namen er enkele details uit vermits we geen rondrit doen en ter plaatse blijven en enkele steden bezoeken bedankt

Verschaeve Anita 2 maart 2017

Heel goede gids om op vakantie te gaan. De mooiste bezienswaardigheden heel goed uitgelegd. Ieder jaar download ik de gids van de geplande reis. Dit jaar is het de baai van Napels

Vergauwen 26 januari 2017

Deze informatie is een enorme hulp om mijn reis voor te bereiden. Dankjewel!

Jos Verboven 11 januari 2017

Reis geboekt voor mei. Gids gelezen en vind er degelijke en bruikbare informatie in

VAN BERGEN PAUL 8 september 2016

Zeer interessante informatie bij de voorbereiding van ons bezoek aan de Amalfi kust volgend jaaar

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info