Reviews & beoordelingen: Vesuvius (18)

Reiservaringen en beoordelingen Vesuvius van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Vesuvius? Plaats je beoordeling

Cornelisse 10 maart 2018

Goede sradsgids van Napels

Marc Verherstraeten 6 november 2017

Napels zelf was ons een beetje tegengevallen: ontzettend drukke stad, chaotisch verkeer, weinige voetgangerszones ... De omgeving daarentegen is meer de moeite waard: Pompei (met zijn ruines), de Vesuvius en uiteraard de schitterende Amalfikust.

Bert 8 oktober 2017

Handig en compact gidsje. Precies goed om bij een kort verblijf de juiste dingen om te doen te bepalen.

VANDEN BERGHE LUC 2 oktober 2017

prachtige gids , eens helemaal gelezen om de goesting ten top te drijven om te vertrekken in maart 2018.Zal zeker goed van pas komen om mij wegwijs te maken in deze prachtige streek !!!

De Borger Dirk 26 juli 2017

Erg degelijke hulp bij onze net afgelopen reis naar deze verschrikkelijk mooie Italiaanse regio met voor ons deze top vijf in volgorde van belangrijkheid: Pompeï, Capri, Ravello en Minori, Napels en Phaestum.

Depuydt Marc 18 juli 2017

alles perfect in orde , ben zeer tevreden.

Ronny Moons 13 juli 2017

Geen opmerkingen, geweldig samengesteld, met zeer goede uitleg en tips. Super.

TMo 15 juni 2017

duidelijke gids, met veel ideeen, met ten dele een promotie voor Napoli. Want Napels is zoveel mooier, warmer, uitdagender, leuker en prettiger dan in de gids is verwoord. Via dei Tribunali bijvoorbeeld, een smal straatje evenwijdig aan spaccianapoli ( een naam, geen straat, wat betekent, verdeeld Napoli), ondergrondse van Napels, wij hebben er een onder een kerk genomen, fantastisch met engelstalige gids, de pleinen, de kerken, de metro (en goedkoop!!) de liften naar Vomero, het leven op Vomero, ach er is zo veel. Naast Napels zijn wij nog naar Pozzuoli geweest met Solfaterra ( lopen op vulkanische grond, met rook, kratertjes en geisers), amfitheater, forum en andere archeologische bijzonderheden, maar ook een gezellig stadje. Mont Versuvio vanuit Herculaneum (Ercolade), altijd een belevenis en ervaring. En in Pompeii, hadden we Jeanette, een hollands gids, die het fantastich leuk deed. Daardoor hebben we bewondering voor de Romeinen gekregen. Kortom Napels en omgeving is een zomervakantie meer dan waard.

Chris Paulussen 21 mei 2017

Wij gaan in augustus er naar toe. We zullen zeker enkele sites bezoeken uit de reisgids.

sabine croes 8 maart 2017

de reisgids was zeer interessant en heeft mij geholpen met de voorbereiding van ons bezoek aan deze mooie streek.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info