Gratis reisgids Belgische kust downloaden PDF [ebook]

Wandel-, fiets- en autoroutes langs de Belgische kust, download onze gratis preview.

Onze pdf-reisgids Belgische kust pakt het heel praktisch aan met vijf stadswandelingen (Nieuwpoort - Oostende - Veurne - Lissewege en Blankenberge), drie duinenwandelingen (De Panne, Koksijde en Knokke), een strandwandeling (De Haan - Blankenberge) en vijf fietsroutes in het hinterland. Lees meer

Met onze 14 routes kom je langs alle hoogtepunten van de Belgische Kust.
Reisgids Belgische kust
Gratis reisgids Belgische kust downloaden PDF [ebook]
  • Ontdek de diversiteit van de Belgische kust
  • Verken de duinen en achterliggende bosjes
  • Beleef cultuur met de 5 stadswandelingen
  • Verken het hinterland met onze 5 fietsroutes
  • Beleef actief de mooie plekjes in de kustregio
  • +90 pagina's tips, evenementen en zeer compleet
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Gratis gids met stads- en natuurwandeling en fietsroute

De Panne en Blankenberge

Bovendien hebben we vier fietsroutes voor je uitgezet die de omgeving van de kust verkennen. Zo maak je bijvoorbeeld kennis met de grote verscheidenheid van de Belgische kust tussen De Panne en Blankenberge. Maak een stop in Blankenberge en volg een van onze prachtige stadswandelingen. Je vertrekt van het station van Blankenberge. Je loopt door de drukke winkelstraat tot aan de Langestraat die je volgt tot op de Grote Markt. Daarna ga je langs het Leopoldpark en via de jachthaven naar de vuurtoren. Langs de wandeldijk ga je vervolgens naar de pier en kun je van prachtige uitzichten over de zee genieten. Op de terugweg kom je door de Sint-Rochuswijk met een aantal bezienswaardige art-decohuizen.

Ook de Panne is zeker een bezoekje waard als je kinderen hebt. Je vindt er namelijk twee plopsalanden. Verder kun je er heerlijk wandelen door het 340 hectare grote natuurgebied.

Lissewege

We gaan even ook het binnenland in met een luswandeling in Lissewege, daar is er een zeer leuke openlucht beeldententoonstelling tijdens het hoogseizoen. Die wandeling toont je zowel het rustieke dorp als die tentoonstelling.

Nieuwpoort

En als je tijd hebt tijdens je vakantie Belgische kust moet je zeker even naar Nieuwpoort gaan. Je kunt er de grootste jachthaven van Noord-Europa vinden. Bovendien kun je er heerlijk wandelen op de promenade.

De Haan

Voor de natuurliefhebbers onder ons is er de groene kustgemeente de Haan. Je kunt hier heerlijk wandelen langs de bebloemde dijken en genieten van prachtige natuur.

Alles tezamen is deze gratis reisgids goed voor zo'n 84 bladzijden informatie, bovendien vind je er handige tips voor een geslaagde vakantie.

Reviews en beoordelingen Reisgids Belgische kust

Heb je zelf tips of opmerkingen over Belgische kust: gratis reisgids? Plaats je beoordeling

Etienne Borm26 oktober 2023

Leuke informatie, ga er zeker gebruik van maken!

Willy 18 juli 2023

Overzichtelijke gids, instant gebruiksklaar met duidelijke no-nonsens info. Nog te verbeteren: de lay-out bv. bij het afdrukken staan de nummers van de bladzijden soms in de tekst of staan ze er helemaal niet op. Voor de rest: een aanrader voor iedereen die de kust een warm hart toedraagt.

Danny15 juli 2023

reisgids goed, makkelijke en duidelijke uitleg en voldoende informatie

Robert 11 juli 2023

uiterst interessant

Richard 11 juli 2023

Mooi, handig, overzichtelijk en zeer goed samengesteld. Als kustliefhebber komen we zeer regelmatig aan de Westkust ..;en dus ook in Nieuwpoort (een aanrader)

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info